Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Naţional Goleşti încearcă să producă supriza şi să elimine SC Bacău


  Calificată în faza a treia a Cupei României, campioana județeană Național Golești va avea astăzi, de la ora 17.30, în față o adversară redutabilă, Sport Club Bacău, formație cu experiență în liga a treia, cu un buget pe măsură și gânduri de promovare în eșalonul secund al fotbalului românesc. Goleștenii s-au calificat după ce au trecut fără joc în primul tur, 3-0 cu AFC Od. Secuiesc și 7-6 (după executarea loviturilor de departajare) de Young Stars Panciu.
   Partida, programată pe Stadionul „Florin Jelea” din Golești va fi arbitrată de Meciul vor avea loc mâine, de la ora 17.30 și va fi arbitrat de trei cavaleri ai fluierului din Brăila: Ionuț Smeu, Marcel Dragomir și Raul Cătălin Perianu. Antrenorul principal al echipei din Bacău, Viorel Tănase a declarat dupa amicalul pierdut la Panciu, 1-2, că „îmi cunosc echipa, iar acel eșec nu m-a îngrijorat. Totuși, au fost câțiva jucători care s-au demobilizat după ce au fost laudați în presă pentru evoluțiile lor bune din celelalte amicale. Voi cobori milităria jos din pod. Referitor la echipa din Vrancea, știu de pe vremea când antrenam la Galați că are în rândurile sale câțiva jucători experimentați, care evoluează foarte bine și în campionatele de futsal. Trebuie să tratăm cu seriozitate maximă partida, altminteri acei mingicari sunt capabili de orice surpriză”, a spus Viorel Tănase.
   În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se va proceda la disputarea a două reprize de prelungiri a câte 15 minute și, dacă egalitatea va persista, la executarea loviturilor de departajare de la punctul de pedeapsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?