Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: “Băiatul care nu credea în Moș Crăciun”, carte lansată de Liana Alexandru la Colegiul Unirea

Profesorii mari “cresc” elevi mari, cum este și cazul Lianei Alexandru și al profesorului Cornel Noană! Liana Alexandru a fost elevă a Colegiului Național Unirea (CNU) din Focșani. Ea și-a lansat ieri, într-un cadru festiv, găzduit de CNU în sala Mihai Eminescu, cartea “Băiatul care nu credea în Moș Crăciun”!

Este minunat să ajungi să vezi oameni mari, oameni care au crescut în același colț de lume cu tine și care peste ani au devenit oameni de televiziune, autori de cărți, oameni care, la rândul lor, modelează minți și desenează suflete.

Liana a scris povestea din drag pentru fiica ei, Selona, de doar 7 ani, dar a scris în egală măsură și pentru noi toți, copii mici și mari deopotrivă, a scris din drag pentru poveștile copilăriei și pentru magia Crăciunului. Spectatori de seamă au fost micuții de la Școala Gimnazială “Anghel Saligny” Focșani, alături de învățători și directorul unității, doamna Florentina Olteanu.

Povestea lui Ian este povestea multor copii, este povestea multora dintre noi, care mai departe de lucrurile materiale, uităm de magia Crăciunului, uităm că a dărui este despre magie, este despre iubire și este despre noi!

După cum spune chiar Liana: “Moș Crăciun este spiritul bun al faptelor noastre….”, iar Liana este omul cu condei care însuflețește magia Crăciunului.

O parte din banii proveniți din vânzarea cărții merg către un proiect la fel de magic ca însăși povestea – “Noi facem un spital”, al Asociației “Dăruiește Viață”.

Sperăm să avem onoarea, iar Liana răgazul, să stăm de vorbă pe îndelete, la următoarea lansare. Până atunci, citiți întâi cu sufletul și după cu privirea povestea “Băiatul care nu credea în Moș Crăciun”

Liana, îți mulțumim pentru magie!

Mulțimim și celor de la CNU, Prof. Cornel Noană, pentru că dincolo de a șlefui oameni mari, ne aduc aproape de suflet și magia celor care au ales să scrie pentru noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?