Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO! Polițiștii vrânceni, pentru al 29-lea an consecutiv alături de copiii de la CSEI Măicănești

 

POLIȚIȘTII VRÂNCENI L-AU AJUTAT ȘI ANUL ACESTA PE MOȘ CRĂCIUN SĂ AJUNGĂ LA COPIII DE LA CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ MĂICĂNEȘTI

Sărbătorile de iarnă, un motiv de reîntâlnire a polițiștilor vrânceni cu copiii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești.

Și în acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, polițiștii vrânceni au răspuns apelului lui Moș Crăciun și i-au venit în ajutor pentru ca cei 110 de copii instituţionalizaţi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești să primească darurile așteptate în preajma sărbătorilor de iarnă.

După frumosul programul artistic pregătit împreună cu profesorii din cadrul Centrului, o adevărată serbare în care copiii au recitat, au urat, au colindat și au dansat, a urmat oferirea cadourilor pregătite de polițiști pentru care aceștia au primit în schimb zâmbete și îmbrățișări.

Darurile primite i-au încântat pe cei mici dar și pe cei mari, fiind achiziționate din contribuția benevolă a polițiștilor vrânceni, care au reușit să păstreze această tradiție, fiind cel de-al 29-lea an consecutiv alături de cei mici.

Totodată, spiridușii de la Dechatlon Focșani au venit în sprijinul copiilor și au oferit alături de polițiștii vrânceni produse și echipamente sportive.

Alături de un călduros ”La mulți ani!”, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea le-a urat copiilor să aibă și o vacanță în siguranță!

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 19 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?