Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – David și Maria, prea săraci să ceară sau să viseze – Scrisoarea nr. 18

Despre magia unui Crăciun într-o casă din chirpici sau despre cum dispare magia când nu ai nici bani de pâine…

Pe ei i-am cunoscut în vara acestui an, doi tineri modești cu doi copii. Mama este crescută la casa de copii, tatăl este un tânăr ce provine dintr-o familie săracă. Împreună au dorit să-și întemeieze o familie, însă neajunsurile și sărăcia nu îi lasă să se bucure de frumusețea și gingășia celor doi prunci. David are doi anișori, iar Maria 6 luni. Când l-am cunoscut pe David, Maria abia se născuse.

În perioada cât Andreea a fost internată în spital pentru a o aduce pe lume pe micuța Maria, David a rămas doar cu tatăl acasă, care a zugrăvit singura cameră locuibilă, astfel încât Maria să vină într-o casă mică, dar curată. Sunt săraci, sunt modești și sunt extrem de muncitori. Nu au o scrisoare, nu ar îndrăzni să ceară, dar, dragi spiriduși, uneori nu au nici bani de pâine, dar să mai aibă bani pentru Crăciun.

Au nevoie de un covor, au nevoie de alimente, au nevoie de mobilă, au nevoie de speranță, iar David și Maria au nevoie de magia Crăciunului și de dragostea celor din jur. Sunt prea săraci să ceară sau să viseze, dar oare de când este sărăcia un păcat…?!

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?