Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Moș Nicolae și Moș Crăciun de la Clubul Seniorilor “UNIREA“ Focșani

Clubul Seniorilor “Unirea” Focșani, amintindu-și de trăirile emoționale ale copilăriei lor, odată cu sărbătorile de iarnă, au hotărât să retrăiască acele vremuri prin sentimentele induse în sufletul unor copii de azi, cărora ei să le facă daruri de Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Românii sunt atașati de sărbătorile de iarnă împletite cu credința creștină, pe care le întâmpină cu bucurie și speranță. Aceste sărbători sunt așteptate mai ales de copii, pentru că poveștile sunt mai ales pentru ei, așa că Seniorii Clubului Unirea” Focșani, dorind să pastreze tradițiile și frumusețea lor, care emană din umanismul caracteristic sufletelor mari, s-au apucat de lucru realizând pentru fetițe și băieți lucruri ieșite din mâinile lor maiestre, împletind pentru copii de vârste diferite fulare, căciulițe, șosete, vestuțe, etc, fiecare după talentul lui. Aceste minunății le-au încredințat apoi spiridușilor care le-au lăsat deja în ghetuțele copiilor din două sate îndepărtate ale județului: Petreanu, Mahriu și Dragosloveni.

Membrii clubului doresc să continue să daruiască bucurie, încredințându-i lui Moș Crăciun daruri pentru Veronica-Georgiana, 12 ani, o fetiță talentată din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni.

Președinte, Elena Nastase

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?