Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Mesajul lui Ticu Costandache la finalul mandatului de prefect al județului Vrancea

Astăzi s-a încheiat încă o etapă a parcusului meu profesional, ocuparea funcţiei de Prefect al judeţului Vrancea. Mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au recomandat pentru funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu şi sper că m-am ridicat la standardele de profesionalism cerute. Pe parcursul acestor luni am răspuns tuturor provocărilor apărute dintre care mai importante au fost cele ridicate de organizarea alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie dar şi cele legate de gestionarea focarelor de pestă porcină africană din judeţul nostru.
Mulţumesc colegilor mei din cadrul Instituţiei Prefectului Vrancea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny“, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „E. Nicoleanu“, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple şi Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care au înţeles cerinţele mele şi au dat dovadă de profesionalism, altruism şi spirit de sacrificiu. Satisfacţia este cu atât mai mare datorită faptului că, deşi sunt entităţi diferite, instituţiile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au acţionat ca un tot unitar, în slujba cetăţeanului.
Apreciez în mod deosebit şi colaborarea pe care am avut-o cu Consiliul Judeţean Vrancea, instituţiile publice deconcentrate reprezentate în Colegiul Prefectural, sindicate şi asociaţii cu care am lucrat în cadrul comisiilor specializate organizate în cadrul Instituţiei Prefectului.
Închei mandatul meu de prefect cu satisfacţia că mi-am făcut pe deplin datoria, atât faţă de Guvern cât şi faţă de vrânceni şi mă întorc în locul unde mă simt ca acasă, la Direcţia pentru Agricultură judeţeană Vrancea.
Vă doresc tuturor Sărbători fericite, să fiţi sănătoşi şi să aveţi parte de un An nou liniştit, alături de cei dragi. Doamne Ajută!

Cu respect,
al dumneavoastră
Ticu COSTANDACHE

foto și text: facebook Instituția Prefectului județul Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?