Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Victor vrea o mașinuță și o pungă de bomboane – Scrisoarea nr. 11

Dragă Moș Crăciun, Victor s-a născut într-o familie care nu avea nici măcar un acoperiș deasupra capului… Familia lui Victor ne-a cerut ajutorul în primăvara acestui an, atunci când străbunica lui i-a dat afară din casă. Tatăl lui Victor are scolioză, mama lui este dintr-o familie cu 6 copii, mama ei a murit de cancer, tatăl trăiește, însă îi este foarte greu să se descurce, muncește ca cioban. Victor nu a cunoscut nicicând dragostea bunicilor, nu știe cum este să fii răsfățat, să fii luat în brate sau să-ți spună povești la gura sobei. Am reușit să le luăm o casă, însă nevoile lor sunt multe, au încă nevoie de o sobă, de un șifonier, de o masă, de multe și nu în ultimul rând de copilărie.

Iată rândurile așternute de Victor cu ajutorul mamei lui:

“Dragă Moș Crăciun,

Eu sunt Victor și îmi doresc să îmi aduci o mașinuță și o pungă de bomboane!

Te aștept! Cu drag, Victor!”

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?