Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Colecția nouă de produse Nike și UGG pe Fashion Days 

Fii pregătit pentru sezonul rece cu noua colecție de încălțăminte de pe Fashion Days. Haide să descoperim împreună noua gamă de produse sport de la brandul Nike și câteva UGG-uri confortabile și călduroase.

Calitate și noutate de la Nike pentru ea!

Mersul la sală a devenit parte din existența ta? Pe Fashion Days găsești noua colecție de produse Nike. Cu noul sutien pentru fitness vă puteți scoate în evidență abdomenul bine lucrat, iar cu o pereche de colanți din aceeași gamă vă completați ținuta. Am uitat ceva, nu? În sala de forță nu există covoare persane,  așa că aveți nevoie de perechea perfectă de încălțămintea sport. Ați văzut noii pantofi sport cu inserții neon AIR MAX de pe Fashion Days!? Grăbiți-vă, moda vă așteaptă. Caloriile se ard mai ușor la sală într-o ținută sport care fură toate privirile!

Masculinitatea la puterea a doua!

Bărbați, sunteți de mici răsfățați de femei, și, de ce nu, de ceea ce purtați. Fashion Days este și pentru voi,  așa că nu mai pierdeți timp și intrați imediat pe site pentru a vedea noua colecție de echipament Nike. Vă spun doar atât: au tot ce vrei, de la șosete dri-fit unisex pentru fotbal, până la ochelari de soare, pantofi sport din piele ecologică și hanorace.

UGG-uri pentru mofturoși

De fiecare dată când îmi caut de încălțat îmi doresc să găsesc ceva comod, practic și… modern. De când au apărut, UGG-urile mi-au protejat picioarele de frig în fiecare iarnă. Aceste cizme UGG sunt ușor de încălțat, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când ești pe fugă. UGG-urile sunt un must have al sezonului rece, iar pe Fashion Days găsești o mulțime de la modele cu fundițe, cu paiete în culori electrizante, până la cele clasice.

Îți faci griji că nu mai ești la fel de elegantă într-o pereche de UGG-uri impermeabile din piele, față de verile în care te purtai la toc?! Nu ar trebui, pentru că nu haina îl face pe om, ci omul dă valoare hainelor pe care le poartă… este un lucru pe care îl știm de la școală, dintr-un basm românesc. Așa că, fii Ileana Cosânzeana încălțată cu o pereche de cizme din piele cu platformă, le poți asorta la ce vrei tu, important este să te simți confortabil. Știi ce se poartă  iarna asta? Un zâmbet pe buze și perechea preferată de încălțăminte de pe Fashion Days. Tu faci moda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?