Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Handbal – Juniorii 1 ai CSS Focșani joacă sâmbătă la Suceava!

*Ieri, juniorii 2 ai CSM Focșani 2007 au pierdut pe teren propriu meciul cu CSS Tîrgoviște

Handbalul pentru juniori 1 a programat etapă pentru sâmbătă, 16 noiembrie, când CSS Focșani va juca în deplasare la CSU din Suceava. Focșănenii pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan s-au impus în turul primei faze a campionatului, la capătul unui joc foarte disputat în care oaspeții au venit să câștige. Au întâlnit, însă, o formație focșăneană care a evoluat la un nivel foarte bun și care și-a luat revanșa pentru partidă pierdută în primăvară în fața sucevenilor în finala turneului final Speranță al juniorilor 2. Meciul de sâmbătă are pentru gazde miza obținerea punctelor care să le mențină în cursa pentru urcarea în turneul Valoare. Iar sucevenii se vor bate să câștige. Pentru oaspeți miza este să facă un joc bun prin care să arate că au valoarea, dar nu au talia, să promoveze în primul nivel al competiției juniorilor 1!

Juniorii 2 ai CSM Focșani 2007 a jucat, ieri, 12 noiembrie partida amânată de sâmbătă, 8 noiembrie, cu CSS Târgoviște. Focșănenii care joi, 7 noiembrie, fuseseră întrecuți cu 34-19 de CSS Ploiești, în deplasare, au pierdut ocazia să se reabiliteze după acea severă corecție! Pe teren propriu au fost învinși de echipa care obținuse până acum o singură victorie, tot în fața CSM 2007! Ieri, târgoviștenii s-au impus cu 27-26 după ce la pauză conduceau cu 13-10.

Pentru echipa Focșaniului au jucat: Vișan, Zaharia – Dochioiu – Ivan, Gogonea, Feraru – 5, Bari – 2, Valentin Bogdan – 8, Filip, Muraru – 6, Bouroș – 1, Prundiș – 2, Alexandru, Abeaboeru, Gheorghiță – 2, Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?