Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Un bărbat cu Alzheimer a vrut să se sinucidă cu insecticid; o fată de 13 ani, la UPU cu traumatism cranio-facial

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Păunești, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a înghițit insecticid. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean joi, iar cadrele medicale l-au diagnosticat cu intoxicație voluntară cu insecticid, sechele în urma unui accident vascular cerebral mai vechi și boală Alzheimer. Conform buletinului de presă al unității medicale, pacientul a fost internat la Secția de Interne.

De ajutor medical de specialitate a avut nevoie și o tânără în vârstă de 18 ani, din Pădureni, care a ajuns la spital joi, la ora 13:30, după ce și-a amputat ultima falangă de la degetul al treilea al mâinii stângi în urma unui accident de muncă. Pacienta a fost internată la Secția de chirurgie plastică.

În seara zilei de joi, la ora 18:25, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tâmboiești, a ajuns la spital după ce s-a lovit la nivelul feței. Potrivit cadrelor medicale, el avea răni la ambele sprâncene după ce a căzut de pe bicicletă, în urma unui accident rutier. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și plagă contuză sprâncenară stângă și zigomatică dreapta, dar a refuzat internarea.

Agresiunile au făcut două victime, care au ajuns de asemenea la UPU. Astfel, un bărbat din Nereju, în vârstă de 52 de ani, a ajuns la spital la ora 20:21 cu lovituri la față, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial, dar nu a rămas internat. Și o adolescentă în vârstă de 13 ani, din Movilița, a primit același diagnostic, ea ajungând la spital la ora 23:27. În acest caz, mama fetei a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?