Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

O focșăneancă ce suferă de obezitate și sindrom depresiv a ajuns în repetate rânduri la UPU după ce a încercat să se sinucidă


O femeie din Ploscuțeni a fost adusă joi la Unitatea de Primire Urgențe (UPU)  a Spitalului Județean, după ce a fost bătută. Ea prezenta lovituri la nivelul capului și la glezna dreaptă. Femeia a refuzat internarea, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului județean. „I.A., femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Ploscuțeni, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism gleznă dreaptă prin agresiune. Pacienta refuză internarea”. Un bărbat din Focșani a ajuns la UPU joi prezentând răni la nivelul capului, după ce a căzut de la alt nivel. „C.V., bărbat în vârstă de 47 de ani, din Focșani, plagă preauriculară și retroauriculară prin cădere de la alt nivel. Bilet de trimitere ORL”.
    O femeie din Focșani a încercat să se sinucidă înghițind mai multe medicamente. Nu este prima dată când femeia încearcă acest lucru, repetatele încercări de a-și pune capăt zilelelor fiind cauzate de depresie. „I.M., femeie în vârstă de 32 de ani, din Focșani, ingestie voluntară medicamentoasă, tentative repetate de suicid, obezitate, sindrom depresiv. Pacienta se internează la Interne-ATI”.
    Un bărbat din Păunești a ajuns bătut  la UPU. El prezenta semne de agresiune la nivelul capului și a fost internat la chirurgie. „G.G., bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Păunești, traumatism cranio-cerebral închis prin agresiune. Internat chirurgie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?