Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Arte marțiale: Înscrieri pentru karate SKDUN!

Înscrierea și pregătirea ulterioară sunt organizate de clubul SATORI, pepiniera CSM Focșani 2007

Clubul de arte marțiale SATORI Focșani, pepinieră a CSM Focșani 2007, organizează în perioada 1 septembrie – 1 octombrie înscrieri pentru karate SKDUN, o disciplină în care Focșaniul are, prin sportivii săi, rezultate excepționale la campionatele naționale, europene sau mondiale!

Pregătirea sportivilor este asigurată de maestrul emerit al sportului, sensei Daniel Fusaru, centura neagră 4 DAN, multiplu campion mondial, European și național, deținător al ordinului „Meritul Sportiv” acordat de președintele României pentru merite deosebite și promovarea imaginii României în lume prin sport, și sempai Marius Pahoni.

Sensei Daniel Fusaru mi-a spus că intenționează să formeze două grupe a câte 15 sportivi cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani. Și că există și o noutate: constituirea unei grupe de adulți. Și că numărul de locuri este limitat la ambele categorii de vârstă.

Avantajele oferite de karate practicanțilori, așa cum le prezintă marele campion Daniel Fusaru, sunt: concentrare îmbunătățită și autodisciplină; dezvoltarea calităților fizice; autoapărarea; respectul; dezvoltarea încrederii în sine; dezvoltarea spiritului de echipă.

Obiectivul nu este neapărat de a crea campioni în sport, ci în viață! Detalii, la telefon 0723.205.696 sau mesaj privat. Vă asteptăm cu drag! Antrenamentele se vor desfășura la Sala Polivalenta din Focșani în zilele de marți și joi, între orele 18:00-19:00 și 19:00-20:00, dar și dimineața pentru copiii care învață după amiaza”, este mesajul transmis de sensei Daniel Fusaru persoanelor interesate să se inițieze și să practice karate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?