Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Culturism și fitness – Sportivii de la CS Ulise Focșani, 11 medalii la Cupa Federației!


Clubul „Dumi Gym” din Ianca a găzduit, sâmbătă, 14 octombrie, Cupa Federației la Culturism și Fitness ediția 2017 care a avut la start peste 100 de concurenți din toată țara. Între aceștia, cu prestații de foarte bună caliate, care au adus, dincolo de aprecierile specialiștilor, și medalii, inclusiv de aur, s-au aflat și unsprezece sportivi ai clubului Ulise Focșani pregătiți de profesorul Florin Ancuța. Câțiva dintre aceștia avuseseră evoluții mai mult decât meritorii la sfârșitul lunii septembrie, la Campionatul Național de Culturism și Fitness seniori de la Sibiu!
La Cupa Federației, Lenuța Taban s-a clasat pe primul loc la bikini fitness senioare și la open, ca și Vlad Giurea, la games classic bodybuilding 175 cm. 
Pe locul al doilea au încheiat competiția de la Ianca Răzvan-Narcis Ploscaru la bodybuilding clasic juniori open, Daniel Costache la culturism seniori 80 kg., Daniel Maricel Vascu, la bodybuilding classic seniori 175 cm. și Ion David, a culturism master (40-44 ani) open.
S-au clasat pe locul al treilea Ovidiu Istrate la culturism juniori mari 80 kg., Andi-Florin Tufaru, la men physique juniori 178 cm, Alex Cătălin Enache, la bodybuilding clasic seniori +175 cm. și  Vasile Viorel Lazăr, la games clasic bodybuilding  +175 cm.
Otilia Mihaela Zaharia a încheiat concursul pe locul al patrulea la body fitness master feminin open. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?