Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Handbal juniori – Focșănenii au serii inedite!

 

  • Campionatele încep sâmbătă, 7 septembrie

Echipele de handbal juniori ale Focșaniului – CSS la juniori 1 și CSM 2007 la juniori 2, au fost repartizate în serii cu formații din alte zone decât cele tradiționale – Sud-Est și Dobrogea sau centrul și nordul Moldovei.

          Handbaliștii juniori 1 ai CSS Focșani pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan vor avea ca adversare formațiile Grupului Școlar Petrolul Moreni, CSO Mizil, LPS Iolanda Balaș Șoter Buzău, CSS Dinamo Brașov, CSM Ploiești, și ACS Sporting Ghimbav.

Într-o situație similară se află și juniorii 2 ai CSM Focșani 2007, pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu – antrenor pentru portari, care vor juca în serie cu CSS Tecuci, CS Olimpic Mizil, CSS Ploiești, CSM Ploiești, CS Orășenesc Mizil, ACS Academia Junior Ploiești, HC Junior BB Buzău.

Campionatul va începe pentru juniorii 1, sâmbătă, 7 septembrie, când CSS Focșani va juca la Buzău, cu LPS Iolanda Balaș Soter, de la ora 10:00, iar pentru juniorii 2 ai CSM Focșani 2007 duminică, 8 septembrie, cînd vor juca de la ora 11:00, cu  CS Orășenesc Mizil.

Este dificil de prognozat cum se vor descurca juniorii Focșaniului în prima parte a campionatelor naționale pentru că adversarii lor nu fac parte dintre formațiile cu care s-au întâlnit în ultimii ani și nu există puncte de referință. Cu siguranță, însă că vor juca mereu pentru a câștiga. Oricum pentru a etala un handbal de calitate, ca și formația de seniori a Municipiului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?