Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Juniori U 19 și U 17 – Dueluri interfocșănene pe Milcovul!

  • CSM 2007 – Liceul cu Program Sportiv, duminică, de la ora 16:00 echipele U 19 și de la ora 18:00, echipele U 17

Campionatele de juniori U 19 și U 17 programează pentru duminică, 1 septembrie, meciurile din seriile a doua dintre formațiile CSM 2007 Focșani și LPS Focșani. Din start, favorite la victorii sunt grupările LPS, care au nuclee structurate în timp și pe care antrenorii Alin Samoilă-Sava și Daniel Bănică au construit formații competitive. Formațiile CSM 2007, rezultate în urma unor selecții, au un an de activitate, dar sunt în continuare lipsite de omogenitate, de relații de joc bine sedimentate. În clasamentele celor două categorii de vârstă, echipele LPS sunt mai sus decît partenerele lor de întrecere de mâine.

La U 19, LPS, din postura de lideră a pierdut, surprinzător, miercuri, la Unirea cu 2-4 meciul cu a doua clasată ACS Suporter Club Oțelul Galați, cu care a făcut schimb de locuri.

Pentru a nu pierde plasa actualului lider, elevii profesorului Alin Samoilă-Sava au nevoie de victorie și vor juca la câștig. De partea cealaltă, antrenorul Marian Brutaru, a cărui echipă a pierdut miercuri la LPS Galați cu 2-4 și ocupă ultimul loc, va putea să se bazeze pe fotbalștii juniori din lotul echipei de seniori – Robert Vrânceanu, Andrei Paizan, Alexandru Apenciucesei și dacă a ascăpat de problemele medicale, și pe Alexandru Lăudatu. Va fi un meci de văzut!

La U 17, cele două formații focșănene sunt vecine de clasament, cu același număr de puncte, cu același plus 1 la golaveraj. Echipa antrenată de Octavian Bucătaru la CSM 2007 poate spera la un rezultat pozitiv pentru că este echilibrată pe compartimente și spre deosebire de campionatul trecut s-au obișnuit să adune puncte, inclusiv din victorii. Miercuri, LPS a fost întrecută la Unirea cu 2-1 de ACS Suporter Club Oțelul Galați în timp ce CSM 2007 a terminat la egalitate, 3-3, în deplasarea de la LPS Galați.

La cele două meciuri, arbitrajul va fi asigurat de o brigadă focșăneană formată din Alin Șonțu, la centru la U 19 și Alexandru Vrabie, la centru la U 17 asistați de Cristian Voicu și Viorel Alin Dascălu, toți din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?