Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Gabriel Fodolică – primarul liberal care va asigura schimbarea și dezvoltarea comunei Câmpineanca

        Cu o experiență solidă în administrația locală și o viziune axată pe progres și modernizare, Gabriel Fodolică se prezintă ca o soluție energică pentru nevoile comunității din Câmpineanca, el candidând la funcția de primar al comunei din partea Partidului Național Liberal.

        La vârsta de 53 de ani, Gabriel Fodolică intră în bătălia electorală după o traiectorie profesională și politică ce merită atenția cetățenilor. Însă, ceea ce îl recomandă cel mai mult pe Gabriel Fodolică este implicarea sa în viața comunei. Intrând în arena politică încă din 1996, Fodolică a acumulat o vastă experiență în calitate de consilier local, servind comunitatea de-a lungul mai multor mandate. Între 2019 și 2020 a fost viceprimar al comunei Câmpineanca, îndeplinind și atribuții de primar timp de jumătate de an, perioadă care i-a demonstrat capacitățile de lider și administrator competent.

        Gabriel Fodolică prezintă o viziune ambițioasă pentru viitorul comunei Câmpineanca, printre prioritățile sale numărându-se extinderea rețelei de gaz în comună, asfaltarea tuturor străzilor, construirea unui complex sportiv, amenajarea unei zone pentru microîntreprinderi, interesate să presteze servicii și activități de producție, înființarea unor parcuri fotovoltaice pentru iluminatul public, construirea a două blocuri ANL pentru tinerii din localitate, construirea unui centru de zi pentru persoanele vârstnice și multe, multe altele. De asemenea, Fodolică pune un accent deosebit pe atragerea fondurilor europene care să finanțeze investițiile destinate modernizării comunei.

„Câmpineanca este comuna unde am crescut, unde am învățat, unde locuiesc, unde îmi desfășor zilnic activitatea, este comuna unde cu siguranță îmi voi petrece toți anii vieții mele și unde vreau să îmi aduc aportul pentru a schimba în bine mai multe lucruri și locuri. Am convingerea că alături de o echipă de oameni gospodari, corecți, dornici să-și ajute comunitatea, o să găsim cele mai bune soluții la problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Mai știu că cetățenii comunității noastre care vor veni la primărie pentru a-și rezolva problemele, vor avea în mine un partener serios și tot suportul funcționarilor din primărie”, spune candidatul PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Câmpineanca, Gabriel Fodolică.

Lista completă a candidaților PNL Vrancea pentru Consiliul Local al Comunei Câmpineanca: Gabriel Fodolică, Dorin-Alin Șerban, Laurențiu-Daniel Uluitu, Ștefan Chirilă, Lucia-Camelia Pătrașcu, Janina Mușat, Ionel Nistoroiu, Gigi Jugănaru, Alexandru Cîțu, Dumitru Gheorghiu, Daniel Vasile, Florentin-Silviu Nica, Alin Dobre, Ion Anghelușanu, Marian-Daniel Ungureanu, Cătălin-Nicu Florea, Veronica Șerban.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?