Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Douăzeci de persoane, la UPU după ce au fost agresate sau au fost implicate în accidente rutiere

Douăzeci de persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani, la sfârșitul săptămânii trecute și luni dimineață, dintre care 13 au avut de suferit în urma unor accidente rutiere, șase au fost victimele agresiunilor, iar o persoană a ajuns la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Astfel, sâmbătă, un vasluian de 61 de ani s-a ales cu mai multe vânătăi în urma unui accient rutier. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu policontuzii, însă bărbatul nu a rămas internat. O femeie din Frumușica, județul Botoșani, de 41 de ani, a ajuns la spital cu mai multe lovituri în urma unei agresiuni. Aceasta a fost diagnosticată cu policontuzii, dar a refuzat internarea. Tot în urma unui accident rutier a avut nevoie de îngrijiri medicale și un tânăr din Garoafa. Acesta a ajuns la spital cu policontuzii, dar a refuzat internarea. Din aceeași cauză a avut de suferit și o fată de 16 ani, din Gugești. Tânăra a ajuns la spital cu lovituri la piciorul drept și la piept. Cadrele medicale au diagnosticat-o cu contuzie la gamba dreaptă și hemitorace drept. Adolescenta a refuzat internarea. De asemenea, o femeie în vârstă de 43 de ani, din Mera, a ajuns la spital după ce a suferit mai multe traumatisme, fiind victima unui accident rutier. Pacienta a fost internată în Secția de chirurgie la terapie intensivă.

Fără să rămână internați, au avut nevoie de ajutorul medicilor, sâmbătă seara, după ce au fost implicați în accidente rutiere, un bărbat de 32 de ani, din Vulturu, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor; un bărbat de 68 de ani, din Focșani, diagnosticat cu policontuzii și fractură corp sternal; o femeie de 24 de ani din Dumbrăveni, care a fost diagnosticată cu contuzie lombară; o femeie din Vulturu, de 63 de ani, care a suferit o contuzie proximală la gamba stângă și un tânăr de 23 de ani, tot din Vulturu, care a primit îngrijiri după ce s-a lovit la coloană în urma unui accident. De asemenea, a fost diagnosticat și cu entorsă la nivelul coloanei cervicale și londoză lobară. După ce a fost victima unei agresiuni, un bărbat de 30 de ani a ajuns la spital cu lovituri la mâna dreaptă, dar și la piciorul drept. Tânărul nu a rămas internat.

Duminică, la ora 01:04, un bărbat de 40 de ani, din Panciu, a ajuns la UPU după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a fost diagnosticat cu politraumatisme, fiind internat în Secția de chirurgie la terapie intensivă. La ora 02:16, un focșănean de 29 de ani a ajuns la spital din aceeași cauză. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu policontuzii, escoriații superficiale faciale, cervical anterior și antebraț bilateral. Un bărbat de 27 ani, din Jiliștea, a ajuns la UPU după ce a suferit policontuzii în urma unei agresiuni. Pacientul a părăsit unitatea medicală fără aviz medical. Din aceeași cauză, un bărbat de 28 de ani, din Slobozia Ciorăști, a avut nevoie de ajutor medical la ora 04:10, având mai multe contuzii.

În aceeași zi, un bărbat de 34 de ani, din Reghiu, a ajuns la spital după ce în urmă cu 7 zile fusese agresat. Pacientul a fost diagnosticat cu plagă punctiformă parietală dreaptă purulentă și traumatism cranio-cerebral. Nici acesta nu a rămas internat. La ora 19:02, a ajuns la UPU un bărbat de 34 de ani, din Vânători, pentru o recoltare de probe biologice – alcolemie, bărbatul refuzând internarea.

În dimineața zilei de luni, la ora 02:30, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Panciu, a ajuns la spital după ce a suferit un accident rutier, în urma căruia a fost diagnosticat cu traumatism la nivelul articulațiilor pumnului drept. Pacientul nu a rămas internat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?