Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal: Focșănenii vor avea astăzi al doilea amical al verii! Pe Milcovul, de la 17:30, CSM 2007 – Gloria Buzău

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor avea astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul Milcovul, al doilea meci de pregătire în vederea viitorului sezon competițional. Vor juca în compania divizionarei de Ligă a II-a, Gloria Buzău, pe care au întâlnit-o sâmbătă în deplasare și de care au fost întrecuți cu 6-1 (3-1). Partida, disputată de CSM 2007 imediat după terminarea cantonamentului de la Covasna și într-o formulă cu 6 fotbaliști noi față de returul campionatului trecut, a fost pierdută de focșăneni la un scor mult prea mare față de ceea ce s-a întâmplat în realitate pe terenul stadionului Gloria. Și nici nu le-a spus antrenorilor focșăneni prea multe despre adevăratul potențial al jucătorilor nou veniți la echipă. A fost însă un bun prilej pentru închegarea unor relații de joc, dar și pentru relevarea posibilităților tehnice și tactice ale fotbaliștilor la acest moment.

Întâlnirea de astăzi va fi, foarte probabil, de altă factură! Între timp, făcând antrenamente cu mingea pe Milcovul, fotbaliștii au început să înțeleagă mai bine ce poate oferi ca soluții de joc fiecare dintre ei. În consecință, este de așteptat ca echipa să fie mai legată, mai solidară și, prin joc, să convingă antrenori și conducerea secției și a clubului, ca și pe spectatori, că are potențial.

Nici de această dată rezultatul nu va avea o foarte mare importanță, dar numănui nu-i place să piardă. Nici jucătorilor, nici celor din jurul echipei.

Adversarii, aflați cu o săptămână și jumătate înaintea începerii campionatului Ligii a II-a sunt, fără îndoială, mai bine pregătiți – și cum au arătat la Buzău, sâmbătă, au o forță de joc superioară celei din campionatul trecut, când erau în Liga a III-a.

Cred că focșănenii vor arăta dorință de victorie, că vor oferi suporterilor bune argumente fotbalistice în perspectiva cursei pentru promovare în Liga a II-a. Și spectatorii vor putea vedea un frumos spectacol fotbalistic, chiar dacă antrenorii ambelor formații vor trimite în teren, pentru a-i vedea la lucru, cât mai mulți jucători!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?