Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Urmează ultimul derby al turului!


Superliga Altdorf Tehnik a avut, în week-end-ul trecut, penultima etapă a turului, după care s-a produs o minimă departajare între formațiile de pe locurile 1 și 2, CSM Focșani 2007 și Victoria Gugești, fiecare, până atunci, cu câte 25 de puncte. Focșaniul a câștigat pe teren propriu și a ajuns la 28 de puncte în timp ce Gugeștiul a încheiat cu scor alb meciul de la Golești și a ajuns la 26 de puncte. În ultima etapă, duminică, de la ora 11,00, la Gugești, unde va merge CSM 2007, va fi decisă campioana de toamnă. Prima șansă o au focșănenii cărora le ajunge un egal pentru a-și conserva avantajul de două puncte. Nu cred, însă, că vreuna dintre formații va juca la egal! A treia clasată, campioana și câștigătoarea Cupei din vară, Euromania, și-a materializat apetitul ofensiv și a tranșat cu un sec 8-0 disputa cu dinamoviștii din Tătăranu iar în etapa viitoare vor avea joc de voie la Slobozia Ciorăști, chiar dacă Voința a câștigat primele trei puncte din campionat duminică, la Pufești. După egalul de sâmbăta trecută cu Gugeștiul, Național va merge duminică să-și recupereze la Tătăranu punctele pierdute acasă. Adjudul și Èšifeștiul au luat fiecare câte un punct  din întâlnirea directă, iar în ultima etapă, FCM va avea un meci greu la Cîrligele, în timp ce Unirea va juca acasă cu Odobeștiul, echipă mereu surprinzătoare, care a terminat ca la tenis, 6-6, în etapa trecută, după ce  avut 6-4 cu Tractorul Nănești! Năneștenii așteaptă fără emoții, în ultima etapă, pe ASS Pufești care nu poate pune lua de la Tractorul ce i-a luat ei Voința Slobozia Ciorărști. 


             
Rezultatele etapei trecute: ASS Pufești – Voința Slobozia Ciorăști 2-3; Euromania Dumbrăveni – Dinamo Tătăranu 8-0; Național Golești – Victoria Gugești 0-0; CSM Focșani 2007 – Voința Cîrligele 4-0; FCM Adjud – Unirea Èšifești 1-1.
Programul etapei viitoare: Tractorul Nănești – ASS Victoria Pufești; Unirea Èšifești – ACS Odobești; Voința Cîrligele – FCM Adjud; Victoria Gugești – CSM Focșani 2007; Dinamo Tătăranu – Național Golești; Voința Slobozia Ciorăști – Euromania Dumbrăveni.
Clasament: 1. CSM Focșani 2007 – 28 puncte; 2. Victoria Gugești – 26 puncte; 3. Euromania Dumbrăveni – 22 puncte; 4. Național Golești – 18 puncte, un joc mai puțin; 5. ACS Odobești – 15 puncte; 6. Voința Cîrligele – 10 puncte, un joc mai puțin; 7. Unirea Èšifești – 10 puncte; 8. Tractorul Nănești – 10 puncte, un joc mai puțin; 9. FCM Adjud – 8 puncte, un joc mai puțin; 10. Dinamo Tătăranu – 7 puncte, un joc mai puțin; 11. Voința Slobozia Ciorăști – 3 puncte, un joc mai puțin; ASS Vicoria Pufești – 3 puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?