Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au plecat în cantonament la Covasna!

 

  • Pregătirea montană va dura pînă la 20 iulie, când echipa va întâlni pe CSM Buzău în primul amical al verii

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a făcut timp de trei zile antrenamente de acomodare la efort iar ieri, 11 iulie au plecat pentru pregătire montană, în stațiunea Covasna.

Înainte de plecare, la ora 13:00, jucătorii și conducerea tehnică și administrativă a echipei s-au întâlnit cu primarul Cristi Valentin Misăilă, în Sala de ședinte a Primăriei, prilej cu care  a avut loc și conferință de presă.

Primarul Municipiului Focșani, cel care a inițiat și susținut fără rezerve proiectul de reînființare, dar și de consolidare a formației de fotbal a CSM 2007, le-a reiterat jucătorilor și conducerii echipei obiectivul de promovare în Liga a II-a la finalul ediției de campionat 2019-2020. Le-a cerut foarte multă seriozitate în pregătire, atât pentru tur cât și pentru retur. O pot face începând cu cantonamentul de la Covasna unde sunt condiții foarte bune. Într-un alt context, primarul Cristi Valentin Misăilă a anunțat că urmează ca la Mândrești să fie construit un stadion ce poate fi omologat pentru Liga a II-a, ca variantă pentru echipă după ce stadionul Milcovul va intra în renovare.

Președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Marius Bratu a prezentat jucătorii nou veniți care au fost menținuți în lot dintre cei – mai mulți care au venit să joace pentru Focșani. Vor juca pentru CSM Focșani 2007, cel puțin așa cum stau lucrurile în acest moment, portarul Trașcă, venit de la Dinamo București, Alin Pencea și Alin Stoica, de la Târgoviște, Răzvan Ionuț Adăscăliței și Dănuț Munteanu, de la Bacău. Conducerea echipei mai are în vedere doi-trei jucători, pentru a avea ”un lot foarte bun, cu care să fie atacată în forță promovare. Să creăm un grup unit, o familie, pentru a ne putea îndeplini obiectivul. Le cer jucătorilor să fie generoși în efort, să se pregătească pentru ca în orice moment să fie o soluție pentru echipă” a spus Marius Bratu. Lotul ar trebui să înceapă campionatul va avea 25 de jucători.           Jucătorii nou veniți s-au adăugat fotbaliștilor existenți în lotul cu care a fost încheiat campionatul trecut, sau veniți de la juniori: Dogaru, Alexandru Apenciucesei, Petrescu, Săpunaru, Salaoru, Panaite, Mihai, Lupu, Manu, Asanache, Pădineanu, Paizan, Chiriac, Predoiu, Remus Popa, Lăudatu, Pasăre. Cu excepția lui Cosmin Pasăre, care este în refacere după o mai veche accidentare, toți ceilalți 21 de jucători au plecat în cantonament.

Omul de afaceri Victor Istrate care, așa cum a spus primarul Cristi Valentin Misăilă, are foarte mare experiență în sport și a fost alături de echipă, i-a îndemnat pe jucători să se pregătească foarte bine pentru a reuși promovarea și să profite de posibilitatea de a juca. În acest fel își pot arăta valoarea și pot face pasul către eșaloanele fotbalistice superioare ”pentru că clubul nu se va opri în a da drumul jucătorilor care sunt ceruți de alte echipe!”.

          ”Echipa are un lot foarte bun”, a fost aprecierea antrenorului Vasile Burgă. În lot avem 11 jucători sub 20 de ani, care pot crește fotbalistic foarte mult. Mai este nevoie, totuși, a mai spus, de ”un fundaș central, un atacant de careu și un fundaș stânga”. Acestea fiind și posturile pe care ar urma să le acopere cei 2-3 jucători despre care a spus președintele Marisu Bratu că vor veni.

La Covasna, jucătorii vor face câte trei antrenamente pe zi – două de pregătire fizică, unul, de forță. ”Doar vor vedea mingea”, a mai precizat Vasile Burgă, care a spus că după cantonament va fi câte un antrenament pe zi și câte două meciuri amicale pe săptămînă.

          Imediat după întâlnirea cu primarul Cristi Valentin Misăilă, echipa s-a urcat în autocar și a plecat spre Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?