Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânără de 20 de ani, trimisă la Psihiatrie după ce a încercat să se sinucidă

Opt persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, în mai puțin de 12 ore, după ce au fost victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.

Printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au numărat și 3 persoane din București, între care doi copii, de 8, respectiv 5 ani, implicate într-un accident rutier care s-a produs joi, în jurul orei 13:40. Copiii au fost evaluați și diagnosticați cu politraumatism minor. Alături de ei a mai primit îngrijiri medicale o femeie în vârstă de 68 de ani, victimă a aceluiași eveniment rutier, care a fost diagnosticată cu  traumatism forte humerus stâng. Cele 3 persoane nu au rămas internate.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Călărași, a ajuns la spital în dimineața zilei de joi, după ce a căzut de pe bicicletă. Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind în sevraj etanolic, după cum se precizează în buletinul de presă al unității medicale, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor. Acesta nu a rămas internat.

În aceeași zi, cadrele medicale au mai acordat îngrijiri medicale unei femei de 51 de ani și unui bărbat de 41 de ani, ambii din Focșani, care au suferit politraumatisme, respectiv contuzii și plagă contuză pavilion ureche stângă, tot în urma unui accident. Nici în acest caz victimele nu au rămas internate.

De asemenea, în cursul aceleeași zile, au mai avut nevoie de ajutorul medicilor, și doi bărbați, victime ale unor agresiuni. Unul dintre aceștia are 22 de ani, este din Focșani și a ajuns la unitatea medicală după prânz. El a fost diagnosticat cu contuzie toracică minoră prin agresiune și nu a rămas internat. Cea de-a doua victimă a fost un bărbat de 57 de ani, din Suraia, pe care medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, plagă frontală dreaptă. Conform buletinului de presă al spitalului, bărbatul a refuzat internarea.

Nevoie de ajutorul medicilor a avut și o tânără de 20 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în dimineața zilei de vineri, la ora 1:55, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Tânăra a fost diagnosticată cu ingestie voluntară medicamentoasă și nu a rămas internată, ci a primit un bilet de trimitere către Secția de Psihiatrie în vederea efectuării unui control de specialitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?