Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Marius Bratu este noul președinte al secției de fotbal a CSM Focșani 2007!

Printr-un comunicat de presă, CSM Focșani 2007 anunță modificări în conducerea secției de fotbal, cea mai importantă fiind preluarea de Marius Bratu a funcției de președinte.

Comitetul Director al CSM Focșani 2007 – este precizat în comunicat – a hotărât ca începând de astăzi, 5 iulie, să reorganizeze conducerea tehnică și adminstrativă a secției de fotbal astfel încât aceasta să poată asigura condițiile îndeplinirii obiectivului de promovare a echipei în Liga a II-a la finalul ediției de campionat 2019-2020.

În urma reorganizării, structura conducerii secției va fi următoarea:

– PreședinteMarius Bratu;

– Director sportivNicuță Oprea;

– Director administrativ și delegatGheorghe Căldare Moldovan;

– DelegatConstantin Rusu.

AntrenoriVasile Burgă și Adrian Toma.

Comitetul Director a mulțumit vechii conduceri a secției pentru modul în care a asigurat îndeplinirea obiectivelor stabilite la reînființarea echipei de fotbal – promovarea în Liga a III-a, clasarea, în al doilea an de evoluție în Liga a III-a, pe unul dintre primele 6 locuri și consolidarea unui lot care să poată juca pentru promovare în Liga a II-a în ediția de campionat care va începe în august.

Reunirea echipei în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul competițional 2019-2020 va avea loc luni, 8 iulie, ora 17:00, la stadionul Milcovul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?