Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Focșănean de 23 de ani, prins drogat la volan și cu armă în mașină

Astăzi, în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Focșani au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Focșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug test iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, tânărul a fost condus la spital, în vederea efectuării unui test de urină, rezultatul fiind și de această dată pozitiv.

Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate asupra autovehiculului condus de cel în cauză a fost găsită o armă neletală, deținută ilegal.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

1 COMENTARIU

  1. Intreb si eu,am suferit un accident in care am cerut politiei venita dupa ce am sunat la 112 in .mod expres testare droguri,lucru care nu s a facut,in ce conditii verificati drogatii?ii luati la pont sau cum?ca urmare eu o trag inca din urma accidentului si vinovatul si o da in vena in continuare nevinovat si nestingherit ca a gresit a. Adormit la volan..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?