Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO și VIDEO! Femeie bătută și înjunghiată de mai multe persoane pe bulevardul Unirii din Focșani! UPDATE!

O femeie a fost bătută crunt de mai multe persoane, femei și bărbați, pe bulevardul Unirii din Focșani, vizavi de Comisariat. Incidentul a avut loc în jurul orei 21.45. Mai multe persoane care stăteau la aer pe o băncuță au fugit, la fel și trecătorii. Conform unor surse, femeia a ajuns la spital, după ce a fost preluată de o ambulanță SMURD, cu o plagă înjunghiată. Se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între două clanuri, pentru o datorie. Agresorii, care ar fi căutat-o pe fiica femeie bătute, ar fi fugit cu mașinile. La fața locului au ajuns echipaje de la poliție și jandarmerie. Femeia agresată striga: „M-au atacat cu cuțitele, m-au omorât și n-a sărit niciun român”. Mai multe persoane au apelat totuși numărul unic de urgență 112.

UPDATE! Oamenii legii au cercetat locul unde a avut loc agresiunea, au luat declarații de la martori, plecând în jurul orei 23.20.

UPDATE 2! „În această seară, în jurul orei 22.00, Poliția municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 despre un scandal pe bdul Unirii, în zona Centrului Militar Vrancea. La fața locului au intervenit imediat echipaje din cadrul IJJ Vrancea și Politia municipiului Focșani care au aplanat conflictul. Din primele cercetări se pare că este vorba despre o altercație între mai multe persoane, în urma căreia a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, 2 femei si un bărbat. Nicio persoană nu a fost înjunghiată în urma acestui incident. Agresorii au fost identificați și se află la sediul Poliției muncipiului Focșani pentru audieri și stabilirea împrejurărilor producerii incidentului, urmând ca în funcție de acestea să se stabilească încadrarea faptelor.” – IPJ Vrancea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?