Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Cîmpineanca. Mobilier și echipamente digitale pentru Școala „Ioan Câmpineanu“

          Primarul comunei Câmpineanca, Tudorel Ivan, a anunțat că a semnat contractul de furnizare și dotare cu echipamente IT a Școlii Generale „Ioan Câmpineanu“ din localitate. „Astăzi (ieri-n.r.) am semnat contractul de furnizare dotare cu echipamente IT pentru scoala noastră! Doamne-ajută și să fim sănătoși! Mereu aproape de elevii noștri! Fapte, nu vorbe!“, a scris primarul Tudorel Ivan pe pagina sa de facebook.

          Valoarea achiziției este de 364 de mii lei, iar proiectul vizează dotarea cu mobilier și echipamente digitale a 12 săli de clasă, a unui laborator de informatică și a unui cabinet de limbi străine. Echipamentul IT va consta în display-uri interactive, sisteme all-in-one, laptopuri, sistem sunet, camere video, router Wi-Fi, camere videoconferință, scaner documente, etc.

          Autoritățile locale mai au în derulare proiectul de investiții privind extinderea sistemului integrat de alimentare cu apă și rețea de canalizare în satul Câmpineanca. Valoarea investiției este de 4 milioane de lei. „Așa cum am promis, au început lucrările la proiectul de extindere a sistemului integrat de alimentare cu apă și rețea de canalizare în satul Câmpineanca, Cartierul Coreia. Proiectul prevede sisteme de canalizare în acest cartier pe toate străzile cuprinse între strada Mihai Eminescu și Trandafirilor“, a precizat primarul Tudorel Ivan.

Conform proiectului, rețeaua de distribuție va fi alimentată din conducta de apă existentă în trei puncte la intersecția străzii Hotarului cu străzile Tudor Vladimirescu 1, Tudor Vladimirescu 2 respectiv Tudor Vladimirescu 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?