Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Tenis: Laura Schaeder, la simplu, și Oana Gavrilă/ Andreea Roșca la dublu, câștigătoarele Vrancea Trophy!

Andreea Mitu a pierdut ambele finale!

Turneul Internațional de tenis Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani s-a încheiat, sâmbătă, la Arenele George Bucuroiu din complexul sportiv Milcovul. Ultima partidă a turneului, finala de simplu, le-a adus față în față, de la ora 11.00, pe favorita nr. 3, Laura Schaeder, din Germania, și Andreea Mitu. Sâmbătă, Laura Schaeder a eliminat în semifinală, după trei seturi, 4-6 7-5 6-3, pe Andreea Roșca, favorita nr. 1, iar Andreea Mitu a jucat doar un set 6-1, cu Ioana Gașpar, favorita nr. 2, care apoi s-a retras din motive de sănătate.

În finală, sportiva germană a dominat clar disputa cu Andreea Mitu, favorita publicului, care nu a găsit antidot la jocul liniar, în forță, al adversarei. Meciul s-a încheiat cu 6-2, 6-2 pentru Laura Schaeder!

Sâmbătă, în finala probei de dublu, s-au întâlnit perechile Oana Gavrilă/ Andreea Roșca, favorita 2 și Andreea Mitu/ Gabriela Nicole Tătăruș, favorita 1. Mitu și Tătăruș au câștigat simplu, primul set, scor 6-1, după care nu le-a mai reușit mai nimic. Au pierdut al doilea set cu 2-6 și tei-breack-ul cu 4-10! Trofeul a fost adjudecat de Oana Gavrilă/ Andreea Roșca

Andreea Mitu, care în 2018 a fost învingătoare și la simplu și la dublu, în acest an a început foarte bine, dar zilele finalelor au găsit-o în scădere de forță și a pierdut!

Câștigătoarele și finalistele au fost premiate de Consiliul Județean Vrancea astfel: la dublu, perechea învingătoare cu 955 dolari USD, finalista cu 515 dolari USD, iar la simplu, câștigătoarea cu 2352 dolari USD, iar învinsa cu 1470 dolari USD. Premierea a fost făcută de vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, la dublu de Ionel Cel Mare, iar la simplu de Dănuț Cristian. La festivitatea de premiere de după proba de simplu a participat, din partea firmei Pandora, doamna Daniela Tamaș.

Vrancea Trophy, Trofeul CJ Vrancea și al Municpiului Focșani a fost o veritabilă reușită ca număr de jucătoare venite, de pe cinci continente, ca spectacol sportiv, dar și de public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?