Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Oaspeții, ca în Liga Campionilor!

  • CSM Focșani 2007 – Dinamo București 25-34 (10-19)

Formații

CSM Focșani 2007: Tevzadze, Cloșcă – Ragea – Pătru – 1, Rotaru, Bouroș, Moisă, Popovici, Hagiu – 1, Miroiu – 8, Țuțu – 2, Hrimiuc – 6, Mocanu – 3, Rață – 2, Eros, Sladic – 2.

Dinamo București: Missaoui, Grigoraș – Sasz, Dima, Bannour – 9, Alouini – 2, Savenco, Constantinescu, Negru – 12, Șandru – 1, Gavriloaia – 3, Komogorov – 5, Zulfic – 1, Kuduz, Mousavi, Acatrinei – 1.

 

          CSM Focșani 2007 a întâlnit, în Sala Polivalentă, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18,30, campioana României, Dinamo București. Oaspeții veneau după câteva evoluții remarcabile în Liga Campionilor, cea mai recentă, împotriva puternicei echipe a polonezilor de la Wisla Plock. Era de presupus relaxarea campionilor după cea mai recentă victorie din Ligă, în pregătirea următoarei și, în consecință, o prestație cu motorele turate mai lejer la Focșani. Nu a fost așa și primele 20 de minute ale meciului dintre Dinamo și CSM 2007 au fost extrem de productive pentru oaspeți care au luat un avans de nouă goluri: 13-4! A fost perioada din meci care a decis, practic, învingătoarea, pentru că în următoarele 40 de minute din joc scorul a fost egal: 21-21!

Startul fulminant al dinamoviștilor a fost susținut de o apărare impenetrabilă în care portarul Missaoui a făcut senzație nelăsând nici o zonă a porții neacoperită, iar atacul a marcat cu ușurință! Dinamo a jucat în Polivalenta focșăneană ca în Ligă: în forță, cu agresivitate, cu scop limpede – victoria! Antrenorul Sandu Iacob a făcut apoi reglajele necesare în mecanismul formației focșănene însă mai mult decât echilibrarea jocului nu a putut fi obținut! A existat și o perioadă în care oaspeții s-au distanțat la 12 goluri, 25-13, dar și altele în care gazdele s-a apropiat la șapte goluri, ultima, la 23-30.

          CSM 2007 putea reuși un scor mai strâns dacă nu rata de cel puțin șase – șapte ori, inclusiv lovituri de la 7 metri. Era greu să obțină victoria, însă diferența de scor nu a fost și cea din nivelul evoluțiilor celor două formații.

Spectatorii au avut parte de un spectacol handbalistic foarte bun și și-au susținut cu dărnicie favoriții care s-au bătut pentru a obține mai mult, au avut determinarea cu care altă dată au câștigat meciuri. Le-a lipsit, însă în debutul întâlnirii luciditatea care să-i ajute să se apere mai bine și să finalizeze cu gol acțiunile de atac!

          În etapa următoare, sâmbătă, 3 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, cu CS HC Buzău 2012. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?