Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Elevi de la Palatul Copiilor Focșani, premiați la diverse competiții

Patru elevi care frecventează Palatul Copiilor Focșani au câștigat premiul II în cadrul etapei județene a Concursului Național „Educaţie rutieră – Educaţie pentru viaţă”, ce s-a desfășurat vineri, 7 iunie, în orașul Odobești. Concursul, organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Serviciul Rutier și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naţionale 2019 și a avut drept scop formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoaşterii şi respectǎrii regulilor de circulaţie, pentru prevenirea producerii accidentelor în rândul elevilor din învăţământul primar şi gimnazial.

Elevii Horațiu Drăcșanu, Mihaela Bercuci, Gabriel Bercuci și Alexandru Toacă au fost îndrumați de profesorul coordonator Cosmin Popa, astfel reușind să ocupe un loc pe podium. „Mulțumim doamnei inspector Mihaela Simion din cadrul IȘJ Vrancea și agenților de poliție pentru sprijin și pentru buna desfășurare a concursului“, a spus Didina Mocanu, directoarea Palatului Copiilor Focșani.

Un alt concurs, organizat de cercul de karting din cadrul Clubului Copiilor Panciu (filiala Palatului Copiilor Focșani), a strâns la linia de start echipaje de la Palatul Copiilor Focșani, Clubul Copiilor Adjud, Odobești și Panciu, avându-l coordonator pe maistru instructor Ilie Pește. S-au acordat premii atât echipajelor cât și premii individuale la proba de circuit și legislație rutieră.

Sâmbătă, 8 iunie, formația „Steluțe Vrâncene“ de la Palatul Copiilor Focșani s-a întors cu două premii de la Concursul Internațional „Dansul lalelelor“, desfășurat la Pitești. La categoria de vârstă 7-10 ani, copiii au obținut premiul II pentru dans modern, iar la categoria de vârstă 11 – 14 ani tot un premiu II, reușind și de această dată să se prezinte la înălțime.

Zilele acestea, formația „Licuricii“ de la Clubul Copiilor Adjud participă la cea de-a 35-a ediție a concursului internațional de gimnastică și dans „Prietenia“, ce se desfășoară la Vaslui. Concursul reunește formații din țară și de peste hotare, cu participare directă și indirectă. Micii „Licurici“ de clasa I și a II-a sunt coordonați de profesoara Casyana Paruba, care se ocupă de pregătirea acestora la genurile de dans majorete și dans modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?