Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Un interlop, care s-a deplasat cu o mașină înmatriculată în Vrancea, a ÎMPUȘCAT MORTAL un polițist în județul Timiș

 

Un poliţist în vârstă de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localităţii Izvin, din judeţul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţistul era, împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire naţională.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, atacul s-a produs duminică, în jurul orei 15.00, la 20 de kilometri de Timișoara. Politiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Timiș se aflau în căutarea unui individ dat in urmărire internațională, care se indreptase cu mașina spre localitatea Izvin. Pe drum, au cerut sprijin de la colegii din zonă, de la Recaș, ce au in aria de acoperire și localitatea Izvin. Aceștia l-au depistat într-o casă. Pe când oamenii legii au înconjurat locuința, individul încolțit a sărit pe o fereastră și a tras cu pistolul asupra unuia dintre polițiști, pe care l-a nimerit în piept și în gât. Acesta a căzut ca secerat la pământ și și-a dat ultima suflare în brațele medicilor care au încercat din răsputeri să-l salveze resuscitându-l zeci de minute în șir. Dar, in zadar. Colegii polițistului ucis au pornit în urmărirea fugarului, care, disperat, a pătruns într-o curte unde i-a amenințat pe proprietari cu arma, încercând să fure o mașină. Aici a fost ajuns de un alt agent, a urmat un schimb de focuri, iar polițistul l-a rănit pe atacator în umăr. Agresorul însă a reușit să scape fugind pe o stradă laterală. La scurt timp, au sosit întăriri din Timișoara.

Conform observator.tv, Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 48 de ani, urmărit internaţional pentru tâlhărie, este interlopul care a împuşcat un poliţist, în timpul unui filtru rutier în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş). Interlopul se afla într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Vrancea, iar poliţiştii au aflat această informaţie, motiv pentru care au decis să organizeze mai multe filtre pentru prinderea suspectului.

Sursa foto: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?