Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Cel mai modern centru de recuperare, deschis la Cîmpineanca

Fiziolife, cel mai modern centru de recuperare din zonă, a fost deschis vineri în comuna Cîmpineanca, strada Calea Odobești. Dispunând de aparatură medicală de specialitate, centrul pune la dispoziție servicii de recuperare ortopedică, neurologică, pediatrică, reumatologică, la cel mai înalt standard. Fiziolife promite să redea mobilitatea organismului prin dotările de care dispune și anume: bazin cu apă sărată de la Sărata Monteoru, pentru hidrokinetoterapie, sală spațioasă de kinetoterapie, dotată cu cele mai noi echipamente, cameră salină cu sare de Turda și Himalaya pentru salinoterapie, cadă profesională cu hidromasaj, saună uscată. Printre serviciile oferite de Fiziolife se numără și electroterapia, care este o formă de terapie fizică ce utilizează diferite forme de curent, stimulând organismul pentru a accelera procesul de vindecare, în același timp menținând durerea sub control. La Fiziolife, pacienții pot face și electrostimulare, procedură ce se folosește în prevenția atrofiei musculare care se poate produce din cauza unor leziuni musculo-scheletale, precum leziuni ligamentare, musculare, tendinoase sau fracturi osoase.

De asemenea, pacienții mai pot beneficia de terapia cu ultrasunet, terapia cu laser, magnetoterapia, terapia Tecar, cada Galvanică, drenaj limfatic. „Ideea acestui proiect a pornit de la o experiență personală care nu a fost prea plăcută la momentul respectiv, dar care ne-a determinat să ne dăm seama că există o mare lipsă în județ în ceea ce privește acoperirea acestor servicii medicale de recuperare și necesitatea este foarte mare. Ne-am gândit astfel să acoperim această nișă și să construim acest centru. Avem colaboratori medici din București, din stațiuni balneare și chiar și din Spitalul Județean de Urgență Focșani. Vrem ca împreună să oferim servicii de calitate, dotările sunt la cel mai înalt standard”, a declarat Mariana Mehedinți, manager general.

5 COMENTARII

  1. da, era mare nevoie in Vrancea de un asemenea centru. Am toata admiratia fata de antreprenori pt ideea de bussines si pt curaj. Bravo , felicitari !
    care este programul ? Care sunt costurile ?

  2. Buna seara!
    FELICITĂRI!
    Sper sa aveți salariați dedicați meseriei, care sa o facă ptr binele semenilor din toată inima si nu ptr beneficiile lor personale!
    Intrebari:
    1-Ce se poate face gratuit si care sunt condițiile?
    2-Care sunt tarifele?
    3-Se face programare?
    Mulțumesc anticipat!
    Kuky Secară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?