Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Infopol : Evenimente rutiere – Agresiune cercetată de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 6 octombrie a.c., ora 11.00, M. Silviu, de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 204E, în interiorul localității Vânători, l-a accidentat ușor pe B. I., de 13 ani, din comuna Vânători, care se deplasa cu bicicleta pe DC 144 și nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 7 octombrie a.c., ora 08.30, polițiștii focșăneni au depistat-o pe T. Diana, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 4 octombrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

    La data de 7 octombrie a.c., ora 12.40, polițiștii din Odobești au fost sesizați despre faptul că B. Tudora, de 81 ani, din comuna Mera, a fost victima unui accident rutier. În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce femeia a traversat DN 2M prin loc nepermis și fără a se asigura, a fost lovită de un autoturism condus de H. Marian, din comuna Broșteni. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a lui B. Tudora. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 7 octombrie a.c., ora 19.00, polițiștii rutieri l-au depistat pe Z. Ioan, de 57 ani, din comuna Zabala, județul Covasna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85 în zona Tișița, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 7 octombrie a.c., ora 19.44, polițiștii din Vânători au fost sesizați despre faptul că G. Dumitru, de 42 ani, din comuna Vânători, a fost lovit în zona capului cu o bucată de lemn de C. Ioan, de 39 ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada Mihail Sadoveanu din satul Petrești. Bărbatul agresat a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?