Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Profesorul vrâncean Adrian Lovin, la Maratonul Internațional de la Milano

Adrian Lovin, profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială nr. 3 Focșani, a participat, duminică, la Maratonul de la Milano. În anul 2017, pentru prima dată, Adrian Lovin s-a numărat printre vrâncenii care au alergat la Maratonul ce a avut loc la Roma.

Profesorul vrâncean a terminat cursa de la Milano în 3 ore și 19 minute. „La 2 ani după Maratonul de la Roma, am avut parte de o nouă experiență în acestă pasiune, alergarea. Am participat la Maratonul de la Milano, unde am reușit să termin cursa în timpul de 3h 19 min. A fost o experiență minunată! Mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de mine și m-au susținut!“, este mesajul postat de Adrian Lovin pe pagina sa de socializare.

Pentru maraton, Adrian Lovin s-a pregătit temeinic, alergând zilnic foarte mult, făcând antrenamente în sala de forță și la bazinul de înot. Asta după o pauză de 2 ani de zile, care l-a ținut departe de dragostea pentru sport din cauza unei probleme medicale, respectiv o întindere de ligamente. După o pauză de doi ani, a revenit în forță și este mândru de rezultat. „Timp de doi ani nu am mai putut participa la competiții sportive din cauza unei întinderi de ligamente. Acum, pentru acest maraton, m-am pregătit destul de mult, alergând zilnic, am mers la bazin la înot și la sala de forță. Pentru categoria mea de vârstă, am scos un timp destul de bun. Vreau să mulțumesc profesorilor de educație fizică și sport din cadrul Universității Bacău. Pe timpul traseului, l-am avut în minte pe unul dintre profesorii care mi-a fost foarte drag și care astăzi nu mai este printre noi: Mihai Vasile, un profesor care mi-a fost ca un părinte. Vremea a fost favorabilă, m-am simțit foarte bine pe timpul cursei și pe viitor îmi doresc să particip și în alte țări, pentru că vreau să cunosc alte meleaguri și totodată să și fac ceea ce îmi place: să alerg!“, a declarat Adrian Lovin.

Alături de Adrian Lovin au mai alergat Sârbu Lucian și Trufin Lucian, iar la sfârșitul cursei l-a întâlnit pe marele maratonist Ilie Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?