Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO și GALERIE FOTO: Copil de cinci ani rănit în urma unui accident rutier produs pe E85, la Golești

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs luni, în jurul orei 11.00, pe DN 2 E 85, la ieșire din Golești spre Buzău. A rezultat rănirea ușoară a unei femei de 42 de ani, din Vânători, a unei femei de 23 de ani, din Buzău, și a unui copil de 5 ani, din Buzău. După producerea accidentului, sensul de mers Focșani – Buzău a fost blocat, circulându-se alternativ.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum. „O femeie, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău – Focșani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, ploaie torențială, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar. Din accident a rezultat rănirea ușoară a două femei și a unui minor în vârstă de 5 ani. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au fost negative în toate cele trei cazuri. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent șef adjunct de poliţie Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

„Eu veneam de la Focșani, iar mașina de Buzău venea din partea cealaltă, iar aici, în curbă, s-a răsucit brusc și a intrat în mine. A derapat, avea viteză și nu a putut să încadreze drumul, iar cel din spate a intrat în el, pentru că nu a mai avut timp să frâneze. Nu sunt rănite grav persoanele, era un copil căruia îi curgea sânge din nas”, a declarat unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier.

Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime, de sex feminin, ce prezenta dureri toracice și cervicale. Aceasta a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU din cadrul Spitalului Județean Focșani. De asemenea, la spital au ajuns atât copilul cât și cealaltă femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?