Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Interviuri între şomeri şi angajatori


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea organizează o nouă Bursă gene-rală a locurilor de muncă, la jumătatea lunii aprilie. Astfel, vineri, 15 aprilie, la ora 9.00, toți focșănenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la  Hotelul Vrancea, în sala de festi-vități, pentru a susține un interviu direct cu angajatorii prezenți.
Bursa locurilor de muncă va fi prezentă și la Adjud și la Panciu, în incinta Caselor de Cultură, începând cu aceeași oră, respectiv 9.00. De asemenea, pentru cei care locuiesc în mediul rural, bursa va fi organizată la Valea Sării și Dumitrești, la sediile primăriilor, respectiv la Căminul Cultural. „Acțiunea își propune realizarea contactului direct între cele două segmente de pe piața locală a muncii, respectiv între ofertanții de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, evitându-se orice formă de discriminare directă sau indirectă și asi-gurând, totodată, exercitarea libertății omului și a drepturilor sale fundamentale care au la bază principiul egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați”, transmite purtătorul de cuvânt al AJOFM, Daniela Brihoianu.
Ultima dată când șomerii au avut ocazia să stea de vorbă direct cu angajatorii, a fost pe data de 23 septembrie, în cadrul Bursei absolvenților, iar ultima Bursă generală a fost anul trecut, pe data de 23 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?