Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Copii din Vrancea, premiați la Festivalul Academia Mini-Vedetelor de la Bacău

Mai mulți copii talentați din Vrancea au fost premiați în cadrul Festivalului Național de Muzică Pop și Populară Academia Mini-Vedetelor – Ediția a II-a –  desfășurat sâmbătă, 6 aprilie 2019, la Bacău. La evenimentul jurizat de compozitori și artiști celebri au participat aproximativ 300 de copii și tineri talentați din toate colțurile țării.

Pe lista celor mai premiați mici artiști s-a aflat și micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu, un copil talentat care a câștigat trei trofee și premiul I la categoria de vârstă 8-9 ani. Sofia Maria Ciobanu este deținătoarea a zeci de trofee obținute la concursuri naționale și internaționale.

Pe podiumul premianților a urcat și Ștefania Cioară, din Gugești, care și-a adjudecat două premii. Este vorba de premiul I obținut pentru interpretare pop românesc și Premiul al II-lea pentru interpretare pop internațional. Și Ștefania Cioară este o tânără artistă talentată, deținătoare a mai multor premii și trofee.

Pe podiumul Festivalului de la Bacău mai urcat și Rareș Dan, elev în clasa a V-a la Colegiul Național Unirea. Acesta a primit premiul II pentru interpretarea sa. Acesta este primul festival concurs la care participă Rareș Dan și, la fel ca cele două tinere amintite mai sus, are toate calitățile necesare unui bun artist.

Toți trei sunt îndrumați de profesoara Aurelia Vaida, căreia familiile țin să îi mulțumească de fiecare dată pentru modul în care se implică în a dezvolta talentul artistic al copiilor.

 

Tinere talentate din Panciu, premiate la Festivalul Academia Mini-Vedetelor

Și orașul Panciu a fost reprezentat cu cinste la Festivalul Național Academia Mini-Vedetelor. Maria Elena Bucur (clasa a III-a) și-a îmbogățit palmaresul cu două Premii I, obținute la secțiunile Pop Românesc (Grupa 9-10 ani) și Pop Internațional (Grupa 9-10 ani). Premiul I a fost obținut și la secțiunea Muzică Populară, de către Andreea Beatrice Moraru (clasa a V-a) și Ana Maria Gonciar (clasa a VIII-a). De asemenea, Ana Maria Gonciar a primit și Premiul II, la secțiunea Mulțumim, maestre! pentru interpretarea melodiei Mai frumoasă, din repertoriul regretatei Laura Stoica. Mezina delegației păncene, Andra Mușat (clasa a II-a), a obținut Premiul II, la secțiunea Pop Românesc – Grupa 9-10 ani, pentru interpretarea cântecului Charlot. Laureatele sunt eleve ale Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu și sunt pregătite de profesoara Mirela Georgescu. „Vă felicit și vă mulțumesc pentru marea bucurie pe care ați adus-o din nou în inimile noastre! Orașul Panciu câștigă notorietate și respect datorită talentului, muncii și rezultatelor voastre! Pot spune că acum ne mândrim și cu o tradiție în muzică! O felicit pe domnișoara Mirela Georgescu, pentru răbdarea, atenția, profesionalismul și, mai ales, pentru dragostea cu care vă îndrumă și vă pregătește pentru fiecare concurs! Mult succes în continuare!“, este mesajul transmis de primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?