Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Ziua Internațională a Tenisului de masă, marcată și la Focșani!

          World Table Tennis Day – Ziua Internațională a Tenisului de masă a fost marcată sâmbătă, 6 aprilie în sala de sport a Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi, prin două turnee: unul pentru copiii secției de tenis de masă a CSM Focșani 2007 și altul, pentru ” împătimiții acestui sport, jucători mai mult sau mai puțin experimentați din județul nostru”, așa cum i-a numit profesorul Costin Corcoz, antrenor jucător al echipei de tenis de masă a CSM Focșani 2007 care evoluează în Divizia A.

A fost o sărbătoare a tenisului de masă, cu participare numeroasă, jocuri spectaculoase și trăiri emoționante. ”Turneul pentru copii a fost extrem de disputat, au fost meciuri extrem de echilibrate, lacrimi etc., o atmosferă de competiție cu care aceștia s-au întâlnit pentru prima dată,  dar cu care vor trebui să se obișnuiască în vederea participării la turneele viitoare. Jucătorii mai în vârstă au avut posibilitatea să socializeze alături de prieteni vechi, să reediteze meciuri disputate acum mai bine de 30-40 ani  – am avut situații – la competiții în care reprezentau școlile sau în cadrul Daciadei. Ziua a fost una deosebită, buna dispoziție și Fair Play-ul fiind factorii predominanți”, mi-a mai spus profesorul Corcoz, organizatorul manifestării sportive de sâmbătă, de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachei.

Care a ținut să adauge: ”Mulțumim tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului: CSM Focsani 2007, DJST Vrancea, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi. Secția de tenis de masă a CSM iși propune să organizeze mai multe evenimente de acest gen,în care să ofere/asigure posibilitatea practicării tenisului de masă de către toți doritorii. Numărul mare de participanți ne arată ca tenisul de masă este extrem de iubit și că evenimentele organizate de noi sunt extrem de apreciate de jucători, dovada fiind că aceștia se întorc mereu cu plăcere în orașul nostru”.

 

În cele două concursuri s-au întrecut 10 copii și 30 de adulți.

Clasamente

Copii: 1. Matei Crișan; 2. Alex Zlata; 3. Eduard Bobeică și Adrian Palcău, toți, componenți ai grupei de copii de la CSM Focșani 2007.

Adulți: 1. Mihai Buruiană, din Mărășești; 2. Ion Maresi, din Focșani; 3. Daniel Dumbravă și Adrian Simulescu, din Focșani. Clasamentul final cu toți paticipanții la adulți poate fi văzut în galeria foto.

          Toți aceștia au primit din partea organizatorului medalii și diplome personalizate, adecvate evenimentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?