Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Rugby U 18 – Joc bun al gazdelor, dar nu a fost suficient pentru victorie!

LPS Focșani – Metrorex București 7-24 (0-12)

 

Formația LPS Focșani: Daniel Olaru, George Bășcăneanu, Andrei Milea, Cosmin Barbu, Ciprian Olteanu, Ricardo Merca, Claudiu Nișcoveanu, Alin Berbece, Adrian Tusluc, Dragoș Prepeliță, Mihai Trandafir, Marius Gheorghiță, Andrei Pântea, Cosmin Munteanu, Cosmin Benghiac.

Rezerve: Andrei Bratosin, Andrei Jitia, Mădălin Barbu, Andrei Toroc, Nicolae Stoica, Mirel Istrate, Dragoș Puiu.

LPS Focșani, ocupanta locului al cincilea în clasamentul juniorilor rugbiști U 18 din România a întâlnit sâmbătă, 23 martie, de la ora 16:00, pe Stadionul Tineretului, pe Metrorex București, formația de pe locul al patrulea, la care joacă, fiind împrumutați, focșănenii Puescu și Anton. Ambii au evoluat în partida de sâmbătă, iar Anton a și reușit un eseu în fața foștilor săi coechipieri.

Vântul puternic de la ora meciului a făcut greu de controlat balonul, mai cu seamă în jocul de picior. În consecință, cele două formații au jucat la mână și a rezultat o dispută spetaculoasă, cu merite egale pentru gazde și oaspeți. Bucureștenii au rupt echilibrul în minutul 32, când au culcat balonul în terenul de țintă advers, însă au ratat transformarea. În minutul 37, o neatenție a focșănenilor la centrul terenului a adus balonul în mână unui adversar care s-a oprit doar în eseu între buturi, care a și fost transformat: 0-12. În partea a doua a întâlnirii, primii au punctat focșănenii prin eseul lui Merca și transformarea lui Munteanu. S-a făcut 7-12, însă oaspeții, cu un pachet de înaintași mai puternic au forțat apărarea gazdelor la lnia de fund și au mai însris două eseuri, unul fiind urmat de transformare. scor final, 7-24.

În etapa următoare, la 5 mai, LPS Focșani va juca în deplasare la CNAV-CS Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?