Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Fotbal, Liga a III-a – Final de sezon cu adversar accesibil!

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 va încheia astăzi, 30 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Milcovul, într-o întâlnire cu AFC Botoșani 2, turul campionatului Ligii a III-a. Vremea nu este prea îngăduitoare nici cu fotbaliștii, nici cu spectatorii, însă va fi un meci de văzut! Un meci în care jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma, cu un adversar accesibil în față, pot face un joc bun, cu care să câștige și, conform spunerii că ultima impresie contează, să pună un semn de bine pe sezonul care se încheie. Așa cum arată clasamentul și programul ultimei etape, cu un meci egal între Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, în cazul în care câștigă astăzi, focșănenii vor încheia turul de campionat pe locul al cincilea! Vor fi, adică, în intervalul de locuri stabilt ca obiectiv pentru finalul de campionat.

AFC Botoșani este o formație nouă, cu care CSM Focșani 2007 nu s-a mai întâlnit. Și nu există un termen de comparație directă pentru evaluarea șanselor de câștig ale fiecareia dintre cele două combatante de astăzi. Botoșănenii se află pe locul penultim al clasamentului, cu șapte puncte adunate din două victorii și o remiză, ultima, la Rîmnicu Sărat în urmă cu două etape. Nu ar trebui să provoace griji mari pentru focșăneni! Însă faptul că au venit de ieri pentru meciul de astăzi arată că sunt o grupare care își asigură condiții pentru performanță, ca o a doua echipă a uneia dintre bunele competitoare din Liga Națională. Și că este nevoie să fie tratată  cu atenție, pentru a nu i se permite să provoace pagube focșănenilor înainte de intrarea în vacanță! Și nici nu cred că vor avea puterea să o facă!

Partida dintre CSM Focșani 2007 și AFC Botoșani 2 va fi arbitrată de brigada alcătuită din Răzvan Negară din Vaslui, la centru asistat de Andrei Pișta, din Fălticeni și Alexandru Blănariu din Suceava. Observatori vor fi Nicolae Botezatu, din Piatra Neamț și Simona Renta, din Galați.

Așa cum a hotărât Comitetul de Urgență al FR Fotbal, pentru a fi marcat momentul istoric al Centenarului Marii Uniri, la toate meciurile de fotbal din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat Imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?