Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Jason Momoa, în negocieri pentru a se alătura noii versiuni a filmului ‘Dune’ al lui Denis Villeneuve

Actorul american Jason Momoa se află în negocieri pentru a se alătura distribuţiei noii versiuni a filmului ‘Dune’ pe care o pregăteşte regizorul canadian Denis Villeneuve, informează site-ul de specialitate The Wrap citat vineri de EFE. Dacă negocierile ajung la bun sfârşit, Momoa va face parte dintr-o distribuţie de vedete în care figurează Timothée Chalamet, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgaars, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin şi Charlotte Rampling

Jason Momoa, care a devenit cunoscut graţie rolului său din serialul ‘Game of Thrones’, trece printr-un bun moment profesional datorită ‘Aquaman’ (2018), un film care a avut încasări în întreaga lume de 1,122 miliarde de dolari. În noul ‘Dune’, Chalamet, nominalizat la Oscar pentru ‘Call Me By Your Name’ (2017), va fi protagonistul povestirii şi va prelua rolul interpretat de Kyle MacLachlan în filmul original, lansat în 1984 şi regizat de David Lynch. Scenariul noii versiuni va fi semnat de însuşi Villeneuve alături de Eric Roth şi Jon Spaihts. Villeneuve este unul dintre regizorii cei mai bine cotaţi ai momentului la Hollywood după ce a realizat filme precum ‘Sicario’ (2015), ‘Arrival’ (2016) şi ‘Blade Runner 2049’ (2017).

Acţiunea din ‘Dune’ se petrece într-un viitor nu foarte îndepărtat în care o serie de lumi, guvernate de familii feudale rivale, luptă pentru a controla accesul la un drog numit ‘Melange’, care prelungeşte viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?