Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Minifotbal: GS Mobile, Soveja, Finanțe și Phone SALE sunt semifinalistele Cupei Adi Olteanu!

 

  • Tragerea la sorți a semifinalelor va fi marți, 19 februarie

Cupa Adi Olteanu la minifotbal pentru old boys a avut, sâmbătă, 16 februarie, în Sala Polivalentă, jocurile sferturilor de finală. Caracterul eliminatoriu al întâlnirilor a făcut ca partidele să aibă un remarcabil dinamism și un nivel foarte bun al spectacolului fotbalistic. Dar mai cu seamă, a fost un foarte pronunțat echilibru – cu excepția sfertului dintre Soveja și Vrancea Media, balanța fiind înclinată în favoarea invingătoarelor pe final de joc sau în prelungiri, așa cum s-a întâmplat în disputa dintre Phone SALE și Deep Serv Cîmpineanca.

S-au calificat în semifinale – confirmând anticipările de dinaintea începerii competiției – Mobile, Soveja, Finanțe și Phone SALE. Tragerea la sorți a perechilor din semfinale va fi făcută marți, 19 februarie.

 

Cum a fost sâmbătă, 16 februarie în Cupa Adi Olteanu

 

GS Mobile – Prietenii Adi 2-1 (1-0)

GS Mobile: Bogdan Tudorache, Vasile Necula, Costică Bulancea, Laurențiu Sîngerean, Dorin Huzuneanu, Adrian Trifan, Vasile Roman, Alin Florea, Sorin Turcu, Gabriel Cumpătescu, Ciprian Lungu, Ionuț Constandache.

Prietenii Adi: Daniel Toader, Nicușor Staicu, Jani Oltianu, Costel Cercel, Cristian Petrea, Dan Niță, Gicu Ivănuță, Ionel Naltu, Valentin Caragață.

Evoluția scorului: 1-0, Vasile Necula; 2-0, Vasile Necula; 2-1, Costel Cercel.

GS Mobile a dominat, dar Prietenii s-au apărat foarte bine și, după ce au fost conduși cu 2-0, grație reușitelor marcatorului de vocație Vasile Necula, au redus din handicap prin Costel Cercel, cu un șut de la distanță. Înainte de final, Prietenii au fost de două ori foarte aproape de egalare și de trimiterea meciului la lovituri de departajare.

 

Ing Trust – Finanțe 1-2 (1-0)

Ing. Trust: Marius Scăunaș, Eugen Atanasiu, Costică Crăciun, Ionel Prescornițoiu, Valentin Mușat, Dănuț Despa, Dănuț Muscalu, Săndel Șerban, Georgel Roșca, Adrian Dogaru.

Finanțe: George Sîrbu – Ion Sima, Vasile Ciolan, Sorin Rusu, Mihăiță, Tăbăcaru, Adrian Toma, Liviu Rusu, Alexandru Mălinaș, Sorin Năstase, Paul Petroșel, Călin Puiu.

Evoluția scorului: 1-0, Georgel Roșca; 1-1, Adrian Toma; 1-2, Adrian Toma.

Ing Trust a continuat și în sferturi evoluția foarte bună din ultimele trei meciuri din turneu, a condus cu 1-0 până în ultimele trei minute de joc. După care și-a intrat în rol de golgeter Adrian Toma care a exploatat șansele ivite și a înscris de două ori. Finanțele merg în semifinale, dar adversarii lor au arătat că sunt o formație ce poate crește dacă va continua în aceeași formulă cu care a surprins plăcut în ediția din acest an a Cupei Adi Olteanu.

 

Soveja – Vrancea Media 9-4 (6-1)

Soveja: Lucian Zamfir, Liviu Țuțui, Ovidiu Ghenuche, Silviu Abeaboeru, Ion Abeaboeru, Florică Cocioabă, Dorin Alexandrescu, Daniel Alexandrescu, Gicu Gheț.

Vrancea Media: Cătălin Apostu, Valentin Săcăluș, Săndel Vasile, Adrian Mirodone, Valentin Prună, Sorin Găloiu, Georgică Oprișan, Costel Racoviță.

Evoluția scorului: 1-0, Daniel Alexandrescu; 2-0, Gicu Gheț; 3-0, Daniel Alexandrescu; 4-0, Lucian Zamfir; 5-0, Daniel Alexandrescu; 6-0, Daniel Alexandrescu; 6-1, Săndel Vasile; 7-1, Lucian Zamfir; 8-1, Ovidiu Ghenuche; 9-1, Lucian Zamfir; 9-2, Săndel Vasile; 9-3, Georgică Oprișan; 9-4.

Sovejenii și-au valorificat plusul de omogenitate și știința jocului de sală și au obținut o victorie categorică în fața unei adversare care jucat cât a putut de bine până în finalul în care a înscris de trei ori consecutiv!

 

Phone SALE – Deep Serv Cîmpineanca 3-1 după lovituri de departajare (1-1, 1-1)

Phone SALE: Cosmin Mogda, Gabriel Bratu, Ștefan Sandu, Iulian Bari, Nelu Petculescu, Manuel Tudorache, Sorin Pîslaru.

Deep Serv Cîmpineanca: Aurelian IonelTudorel Ivan, Robert Gogonel, Petrică Ion, Sandu Ciubotaru, Ștefan Ciolpan, Silviu Tudorache, Marian Bițeanu, Marian Ungureanu, Costel Mihalca.

Evoluția scorului: 1-0, Iulian Bari; 1-1, Tudorel Ivan.

Lovituri de departajare: 2-1, de la Phone SALE au marcat Sorin Pîslaru pentru 2-1 și Iulian Bari pentru 3-1, iar de la Deep Serv au ratat Robert Gogonel și Sandu Ciubotaru.

Phone SALE și Deep Serv Cîmpineanca au mers într-un echilibru ce părea a putea fi rupt doar cu un șut norocos. Iar golurile chiar așa au venit: Pahoe SALE a deschis scorul dintr-o lovitură de colț la care Aurelian Ionel a vrut să respingă cu piciorul, dar și-a deviat mingea în propria poartă, iar egalarea s-a produs după o aruncare de la tușă din care mingea a fost reluată la vinclu de la jumătate de metru în poartă de Tudorel Ivan. Era în final de meci, după care au urmat loviturile de departajare. Phone SALE a marcat prin Sorin Pâslaru și Iulia Bari în timp de de la Deep Serv, Robert Gogonel și Sandu Ciubotaru nu au reușit să marcheze. Scor, 3-1!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?