Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Prezentatorul TV Victor Slav are o relație cu o focșăneancă

(…) Prezentatorul de la Kanal D s-a combinat cu o frumoasă brunetă, (..) cunoscută în lumea mondenă drept sosia Danielei Crudu. Am pus mâna pe fotografiile care confirmă cea mai nouă iubire din showbiz. Este clar, Victor Slav și Raluca formează un cuplu. (…)

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav a intrat într-un con de umbră. Deşi toată lumea credea că este singur, prezentatorul de la “Vulturii de noapte” are o relație cu o frumoasă brunetă. Cei doi îndrăgostiţi au preferat, însă, să-şi ţină începutul relaţiei departe de ochii curioşi ai lumii. Raluca Silea, cunoscută drept ”Bombardiera de la Bamboo” în lumea bună a Capitalei, este diva care i-a luat ochii ex-ului Biancăi Drăgușanu. (…) Brățările pe care le au la mână le-ar “oficializa” relația. Victor Slav și cea devenită celebră datorită asemănării cu Daniela Crudu par că formează un cuplu. Practic, asistăm la cea mai nouă iubire din showbiz. (…)

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în renumitul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală (…).

 

Autor: Răzvan Scarlat

Sursa: cancan.ro

Articolul integral și imagini pe https://bit.ly/2I6n1AH

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?