Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal – Alexandru Duca va juca pentru Sănătatea Cluj-Napoca!

 

  • Talentatul fotbalist de la Odobești a evoluat două campionate și jumătate pentru CSM Focșani 2007 

          Alexandru Duca, fotbalist de mare talent, și care s-a exprimat ca atare de la juniorii mici până la echipa de seniori a CSM Focșani 2007, pentru care a jucat un campionat în Liga a IV-a și un campionat și jumătate în Liga a III-a, a fost împrumutat la Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Alex a plecat din motive personale la Cluj încă dinainte de terminarea turului ediției de campionat 2018-2019.

Certele sale calități pentru fotbalul de performanță au fost observate – și apreciate și la Cluj-Napoca de unde a sosit la CSM Focșani 2007 o solicitare de transfer din partea CS Sănătatea. Conducerea CSM 2007, unde Alex este sub contract până în 2021, a oferit ca variantă împrumutul până la 30.06.2019, după care redevine jucătorul CSM 2007, așa cum mi-am spus președintele secției de fotbal al clubului, Gheorghe Căldare Moldovan. Există și posibilitateaca la finalizarea împrumutului fomația clujeană să fieinteresată de un transfer definitiv – sau ca oricare alt club să și-l dorească pe Alex Duca, situație care va fi discutată la momentul respectiv.

Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca este cunoscută pentru peformanțele sale în Cupa României, dar are și un foarte bun parcurs în actuala ediție de campionat al Ligii a III-a, seria a V-a, unde ocupă locul 5 cu 27 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?