Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Rugby Old Boys Focșani susține Naționala României!

 

  • Principalul comunicator al grupării focșănene este pentru trei zile la Cluj-Napoca, alături de echipa națională

 

Naționala de rugby a României va debuta, astăzi (sâmbătă), în noua ediție a Rugby Europe Championship, la Cluj-Napoca, în compania unei adversare foarte puternice. În lotul României se află redutabilii jucători formați la școala de rugby a Focșaniului, sub bagheta de maestru a regretatului profesor, antrenor și formator de caractere, Viorel Ion. Cei trei sunt pilierul Ionel Badiu, de la  Valence Romans Drôme Rugby, Marius Antonescu, de la Colomiers, jucător de linia a II-a și Andrei Gorcioaia (Andre Gorin), de la Massy, jucător de linia a III-a. Toți sunt vechi internaționali care s-au ilustrat prin evoluții foarte bune în echipa României. În locul lărgit al Naționale s-a aflat și un al patrulea focșănean, Alexandru Savin care nu a fost convocat, însă, pentru meciul cu Georgia.

Alături de ei – și de echipa României, la Cluj-Napoca este cu toată susținerea formația de rugbiști old-boys focșăneni, reprezentată prin principalul ei comunicator, Florin Topală, care mi-a trimis pentru Monitorul de Vrancea câteva gânduri și fotografii: ”Sunt la Cluj alături de echipa națională de Rugby a României. Petrec 3 zile de poveste alături de ei. Stau la același hotel și vom face poze, interviuri și să dăm la ziar …. Old Boys Focșani susține echipa națională de Rugby a României!”

În Calendarul pentru 2019 alăturat textului, este inclusă imaginea Rugby Old Boys Focșani și a celor patru rugbiști plecați de la Focșani și care sunt în Lotul Naționalei României. În celelalte imagini, Florin Topală este, în grup sau separat, alături de Andrei Gorcioaia, Marius Antonescu și Ionel Badiu.

Lor, și întregii Naționale a României, Monitorul de Vrancea le urează să joace astăzi la cel mai bun nivel și să câștige în fața Georgiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?