Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal amical: Aerostar Bacău – CSM Focșani 2007 3-2 (2-1)


Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Grama, Nistor (20 Mitală), Negrea, Mihai – Pădineanu, Alexandru Duca, Chivu, Lupu – Pasăre, Predoiu.
Au mai jucat Lăbunț, Grigorică, George Duca, Cătălin Ivanciu.

CSM Focșani 2007 a jucat, ieri, primul său amical cu o echipă de seniori! Formația pregătită de Vasile Burgă și Adrian Toma s-a deplasat la Bacău unde a întâlnit divizionara de liga a III-a, Aerostar, care în ultima etapă a a avut liber. Băcăuanii, care se află în zona de mijloc al clasamentului primei serii a Ligii a III-a, au marcat în chiar primul minut, apoi și-au mărit avantajul în minutul 20, pentru ca juniorul Pădineanu, la primul său joc în formula CSM Focșani 2007, să reducă din handicap și să stabilescă scorul pauzei! În partea a doua a jocului, Pasăre a marcat pentru 2-2, dar până la final fazdele au înscris golul victoriei!
După joc, antrenorul Vasile Burgă mi-a declarat:”Echipa noastră a jucat destul de bine. Dacă avem în vedere că nu i-am putut folosi pe Dumitriu și Negoescu, accidentați și pe Manu, care nu s-a putut învoi de la serviciu, am evoluat chiar foarte bine! A fost alt nivel decât cel cu care ne-am obișnuit în județ! A fost un test foarte util pentru că am văzut unde ne aflăm și căruia i-au făcut față toți jucătorii cu care ne-am deplasat la Bacău, toți intrând pe teren în cursul jocului!” Președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Gheorghe Căldare, a apreciat, la rândul său, că „nu s-a văzut diferența de valoare între cele două formații, focșănenii având bune perioade în care și-au dominat adversarii”.
Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 12.00, CSM Focșani 2007 va avea un nou amical, la Liești, cu o altă formație din prima serie a Ligii a III, Sporting.          

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?