Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Volei: Fetele Focșaniului și-au luat revanșa! CSM Unic Piatra Neamț – CSM Focșani 2007 0-3!

CSM Focșani 2007: Mihaela Tașkiran, Ana Maria Brumă, Miruna Pușcă, Teodora Șabloschi, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Andreea Agapian, Theodora Andreea Dumitrescu, Mariana Sales Elias, Paula de Carvalho.

 

La 27 octombrie 2018, în sala LPS, echipa de volei a CSM Focșani 2007 pierdea primul joc din ediția de campionat 2018-2019, după două victorii consecutive. Adversare le-au fost voleiblistele de la CSM Unic Piatra Neamț, a căror victorie fost o neplăcută surpriză pentru gazde. A fost începutul unei perioade în care formația focșăneană a avut evoluții oscilante, sub nivelul așteptărilor.

Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, CSM 2007 și-a luat, însă, o frumoasă revanșă pentru înfrângerea din etapa a treia a turului: a câștigat la Piatra Neamț cu 3-0, într-o partidă în care doar setul al doilea a fost mai strâns! Profesorul Marian Rădulescu nu a putut conta pe Romina Coman, incomplet refăcută după o mai veche accidentare.

În etapa viitoare, sâmbătă, 26 ianuarie, echipa Focșaniului va evolua în deplasare, la Buzău, în compania CSM Gloria, învingătoare în tur în Polivalentă, cu 3-1. În săptămâna care urmează, voleibalistele focșănence se vor pregăti pentru a recupera, sâmbătă, pe terenul adversarelor, punctele pierdute pe teren propriu. La Piatra Neamț au arătat că își pot pune în valoare, ca echipă, calitățile individuale care le-au recomandat pentru a face parte din lotul formației focșănene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?