Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Minifotbal – Cupa Micii Uniri, regalul de la Valentino Sports, a fost câștigată de Danco Pro București!

 

  • În finală, Danco Pro a câștigat după lovituri de departajare în fața formației băcăuane Coriolan

”Cupa Micii Uniri” la minifotbal organizată, sub egida Federației de specialitate, de promotorii acestui sport în Vrancea, Cristian Vasile și Jani Oltianu, s-a încheiat duminică, 20 ianuarie, la Baza Valentino Sports, cu victoria echipei bucureștene Danco Pro. În finală, formația din Capitală a câștigat după lovituri de departajare, cu 5-4, întâlnirea cu Coriolan Bacău, după ce la terminarea timpului regulamentar scorul fusese egal, 3-3. Finala a fost o demonstrație de minifotbal făcută de două dintre cele mai bune formații din țară, și în componența cărora se află inclusiv foști fotbaliști cu mare vechime în primele ligi ale fotbalului de iarbă din România.

Cele două finaliste au câștigat grupa A, Coriolan Bacău, respectiv C, Danco Pro.

În semifinale au urcat și echipele vrâncene ACS Mausoleul Mărășești și Progresul Focșani.

Formația din Mărășești a jucat de la egal la egal o bună parte a meciului cu valoroasa ei adversară, dar a fost întrecută cu 3-1 de Coriolan, golul său fiind reușit de Giorgian Dima.

Progresul, merituoasă semifinalistă, a fost depășită cu 3-0 de Danco Pro după o evoluție curajoasă, în care a avut câteva ocazii de gol, nefructificate, însă.

Câștigătoarea Cupei Micii Uniri a primit marele trofeu, iar finalista și semifinalistele, cupe și diplome. ”Adevarații câștigători ai competiției au fost – așa cum au remarcat Cristian Vasile și Jani Oltianu – copiii de la Podgoria Cotești, grupa mijlocie, care au fost premiați cu echipament sportiv oferit de sponsori!” Premiile au le-au fost înmânate micilor fotbaliști de jucătorii de la Danco Pro și Coriolan Bacău înainte de startul finalei.

Competiția de la Valentino Sports a fost o reușită organizatorică și o foarte bună modalitate de promovare a minifotbalului de nivel ridicat.

          Loturile celor patru semifinaliste:

          Danco Pro: Mihnea Nițulescu, Ciprian Ursu, Saron Chirică, Marius Pena, Sabin Distraru, Cristian iordan, Dragoș Bogdan, Silviu Radu, Bogdan Eftimie, Alexandru Mihai.

Antrenor, Mihai Mihalache

          Coriolan Bacău: Ștefan Lepădatu, Robert Pușcașu, Ionuț Senteș, George Patriche, Norbert Antal, Alin Mocanu, Bogdan Lupu, Andrei Intuneric, Cezar Stratulat, Bogdan Corman, Marius Doboș, Cezar Strat.

          ACS Mausoleul Mărășești: Marius Crăciun, Sandu Apetrei, Cosmin Pădure, Ionuț Amariei, Dănuț Docan, Adrian Tontu, Georgian Dima, Mihai Strat, Ionuț Grigoraș, Mihai Ouatu, Ionuț Galavan.

          Progresul Focșani: Ionică Neagu, Cosmin Blendea, Adrian Zamfir, Ciprian Țîrlea, Iulian Ursu, Florin Stanciu, Lucian Dediu, George Petculescu, Sorin Mîndrescu, Gabriel Manole, Laurențiu Neculai, Marian Făcăieru, Florentin Andrei, George Duca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?