Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Elena, 7 ani, își dorește o mamă. Și o păpușă care cântă – Scrisoarea nr 5

„Moșule, de Crăciun îmi doresc o păpușă care cântă și o pereche de ghete și dulciuri. Eu mă numesc Elena, am 7 ani, și vă urez sărbători fericite. Cu drag, vă pupă Elena”.

Elena își dorește o mamă. Dar cum știe că cea care a născut-o a plecat fără nici o explicație, nu mai îndrăznește să ne ceară alta. Elena este surioara lui Alexandru, băiețelul de la scrisoarea cu numărul 3.

Ea trăiește alături de frații ei în satul Străoane. Dorințele le sunt multe, dar nu îndrăznesc să ni le împărtășească. Le putem fi alături, putem să citim printre rânduri și atunci când Moșul nu ajunge, să ajungem noi cu o îmbrățișare, cu o păpușă și cu multă dragoste. Elena este un copil gingaș, un copil care tânjește după dragostea unei mame, dar care încă nu a pierdut magia copilăriei.

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu Elenei și, poate, familiei ei.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?