Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal, juniori 2: Gazdele au făcut spectacol ofensiv în repriza a doua!

Formația CSS Focșani: Nichițelea, Sava – Iorga – 5, Șeitan – 8, Cosmin Duțulescu, Postelnicu, Gheorghiță – 8, Eduard Duțulescu – 6, Ionel, Berheci – 9, Istrate, Bîrlă, Bardan – 1, Boghian – 2,  Mijalkovic, Burcezan – 1.

Echipa de handbal juniori 2 a CSS Focșani a avut, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala Polivalentă, unul dintre meciurile ușoare. Adversarii, oneștenii de la CS OK Sport, nu putea să-i pună la îndoială superioritatea. Și nici nu i-a pus-o, primul sfert de oră încheindu-se cu 8-0! Însă în minutele care au urmat focșănenii parcă au pierdut vlaga, luciditatea, dorința de victorie. Iar până la pauză oaspeții au înscris de șase ori, gazdele, de cinci ori.

În repriza a doua, CSS Focșani a intrat în teren ca o formație metamorfozată într-o mașinărie de înscris goluri. Până la finalul meciului jucătorii gazdă au marcat de 27 de ori și au primit doar 9 goluri încheind meciul cu 40-15! Maniera în care au evoluat în partea a doua a întâlnirii cu CS OK Sport Onești nu a făcut decât să arate adevăratul potențial al unei formații care și-a anulat aproape în totalitate șansele de promovare în grupa ”Onoare” prin prestația sub nivelul posibilităților în meciurile cu CSS Galați, CSS Bacău și SCM Bacău. Cu formațiile băcăuane, CSS Focșani se va întâlni în ultimele două partide: la 5 decembrie, la Bacău, cu SCM, apoi, pe teren propriu cu CSS. Focșănenii, scăpați de preocuparea de a intra între primele trei ale clasamentului seriei B a campionatului, pot arăta care le este adevărata valoare. Că puteau mai mult decât au obținut până acum în campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?