Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Camera de Comerț Vrancea organizează „Topul firmelor de succes”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea va premia, vineri, cele mai importante firme din județ în cadrul celei de-a XXV-a ediții a „Topului Firmelor de Succes din Vrancea”. Evenimentul festiv va avea loc, de la ora 14, la Restaurantul Grand’Or din Focșani. Este o manifestare tradițională pentru mediul de afaceri vrâncean,  o ocazie de a celebra succesul celor mai reprezentativi agenți economici vrânceni.

Reprezentanții CCIA au arătat că acest clasament este rezultat prin rularea aplicației informatice de realizare a Topului și evidențiază competența, valoarea și seriozitatea primelor 10 firme, structurate pe grupe, domenii de activitate și clase de mărime – microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și

întreprinderi foarte mari. Criteriile utilizate la elaborarea „Topului Firmelor de Succes” sunt cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat.

Clasamentul a fost realizat prin prelucrarea datelor din situațiile financiare ale firmelor pe anul 2017, conform unei metodologii unitare aprobate de Comisia de realizare a Topului Național și aplicată la nivelul intregului sistem cameral din România.

În acest an, au fost înscrise în procesul de selecție 37484 firme, dintre care 9226 au depus bilanțuri. Au îndeplinit condițiile de bază și au intrat în competiție 2606 firme. În Topul Firmelor din acest an s-au clasat 1516 de firme pe primele zece locuri la 7 domenii de activitate. Cu această ocazie, C.C.I.A. Vrancea a editat Catalogul „Topul Firmelor”, publicație anuală care se distribuite tuturor agenților economici premiați și nu numai, tuturor Camerelor de Comerț teritoriale, bănci, instituții publice, ambasade ale României în străinătate, reprezentanțelor diplomatice străine în România, în special birourilor economice din cadrul acestora, Oficiilor Consulare și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?