Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Gimnastică – CSS Focșani, cu trei sportive la Campionatul Național Individual open și al reprezentativelor de club

  • La competiție va participa și arbitra internațională Daniela Trandafir

În timp ce Ana-Maria Puiu reprezintă gimnastica românească la Jocurile Olimpice ale Tineretului, la Buenos Aires, colegele sale de la CSS Focșani – Loredana Constantin, Alina Crăciun și Iohana Pasere vor concura la  Campionatul Național Individual open și al reprezentativelor de club. Competiția va avea loc la Ploiești în perioada 11-14 octombrie 2018. Întrecerea celor mai buni gimnaști și celor mai bune gimnaste ale țării va fi precedată de antrenamente care, pentru fete, vor fi joi, 11 octombrie, vineri, 12 octombrie și sâmbătă, 13 octombrie dimineața. Sâmbătă, între orele 16:15 – 18:15 va fi competiția pe echipe și individual compus a fetelor, iar duminică, 14 octombrie, între orele 10:00-13:00 vor fi întrecerile pe aparate.

          Loredana Constantin, sportivă antrenată de profesorii antrenori Dănuț Vulcan și Doinița Vulcan, Alina Crăciun și Iohana Pasere, antrenate de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru, junioare 1, sunt pregătite să facă un concurs foarte bun și să reconfirme valoarea școlii de gimnastică de la Focșani. La Campionatul Național Individual open și al reprezentativelor de club va face parte din grupul arbitrilor și Daniela Trandafir, de la CSS Focșani, arbitră internațională.

          În foto, pe podium la Memorialul Sergiu Popa, ediția 2018, cele trei gimnaste care vor reprezenta CSS Focșani la competiția de la Ploiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?